50+ ιδέες για απίθανο μπορντό χρώμα στα νύχια που θα λατρέψετε! (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις μανικιούρ που επιλέγουν οι γυναίκες είναι τα μπορντό νύχια.

Πρόκειται για ένα σκούρο κόκκινο χρώμα που φοριέται κυρίως το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, ωστόσο λόγω της ποικιλίας στις αποχρώσεις του, πολλές είναι και εκείνες που συνεχίζουν να το προτιμούν σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Βάφοντας τα νύχια μπορντό μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ, ιδανικά για κάθε περίσταση. Από τα απλά μονόχρωμα μέχρι τα διακοσμημένα με στρας, τα σχέδια στα νύχια με μπορντό βερνίκι έχουν αμέτρητες παραλλαγές.

Πέρα όμως από τα διακοσμητικά τρισδιάστατα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στα μπορντό νύχια σας, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με το μαύρο, το χρυσό, το ασημί και το άσπρο.

Πέρα όμως από αυτά τα μανό, εντυπωσιακό είναι και το αποτέλεσμα του συνδυασμού μπορντό με ροζ χρυσό ή απλό ροζ στα νύχια. Αρκετές γυναίκες επίσης συνδυάζουν το μπορντό βερνίκι με γκρι ανοιχτό ή μωβ.

Δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες με σχέδια για νύχια μπορντό και βρείτε το ιδανικό για εσάς, αναφέρει το beautetinkyriaki.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ