Σπύρος Σούλης: Αυτά τα 6 coffee table είναι για εσάς που ψάχνετε κάτι πρωτότυπο για το σαλόνι σας!

Ενα τραπέζι στο σαλόνι μπορεί να στηρίξει μόνο του το στιλ ολόκληρου του χώρου.

Αν επιλέξετε έξυπνα ένα ιδιαίτερο coffee table μπορείτε να εμπνευστείτε και να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο στηριζόμενοι σε αυτό.

Τα παρακάτω coffee tables δεν είναι σαν τα κλασικά βαρετά τραπέζια, αλλά όλα κάνουν μια σχεδιαστική δήλωση που θα ενισχύσει το στιλ του σαλονιού σας, αναφέρει το spirossoulis.com.

Γυαλί με ξύλο

Το συγκεκριμένο τραπέζι συνδυάζει το ξύλο με το γυαλί δημιουργώντας υπέροχους χρωματισμούς.
 Αν έχετε επιλέξει ένα μονόχρωμο σαλόνι τότε αυτό το τραπεζάκι και ένας πίνακας αρκούν για να δώσετε ζωντάνια στον χώρο σας.


Επιστροφή στη φύση

Αν είστε φαν των λουλουδιών και της φύσης τότε αυτό το τραπέζι θα σας ενθουσιάσει, αν και έχουμε μια ένσταση για το πού θα το βάλετε. Αυτού του είδους τα τραπέζια ταιριάζουν καλύτερα σε κήπους ή μπαλκόνια.

Ζιγκ ζαγκ

Αυτά τα τραπέζια έχουν γίνει μόδα τελευταία και οι περισσότεροι διακοσμητές σπιτιών τα συστήνουν σε περίπτωση που έχετε παιδιά στο σπίτι και θέλετε να έχετε μία πιο παιχνιδιάρικη διακόσμηση.

Συνδυασμός υλικών

Aυτό το τραπέζι συνδυάζει τα βασικά υλικά μιας πετυχημένης διακόσμησης: ξύλο, γυαλί, μέταλλο και μάρμαρο.

Έμφαση στο zen

Άλλο ένα όμορφο τραπέζι για κήπο ή μπαλκόνι είναι αυτό που έχει το σχήμα και τη μορφή βότσαλου. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε 2-3 τέτοια τραπεζάκια στην αυλή σας και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Έμφαση στο λευκό

Αν έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας με βάση το λευκό χρώμα τότε αυτό το τραπεζάκι είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Ταιριάζει με το λευκό του σαλονιού αλλά μπορείτε να του προσθέσετε πέτρες και κεριά για να δώσετε ζεστασιά στον χώρο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ