Συνέβη κι αυτό στη Eurovision: Ποιος ήταν ο "εισβολέας" που πήρε το μικρόφωνο από την Βρετανίδα Surie; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

O απρόσκλητος επισκέπτης που προκάλεσε το "χάος"  είναι ράπερ... και τα συνηθίζει κάτι τέτοια

Η Βρετανή τραγουδίστρια Surie σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί την "καταιγίδα" που την περίμενε στη σκηνή της Eurovision, όταν προετοιμαζόταν για την εμφάνιση της. Τι έπαθε; Έχασε το μικρόφωνο της. Πως έγινε όμως αυτό;

Όλα κυλούσαν ήρεμα στη σκηνή του Altice Arena μέχρι λίγο πριν τις τις 11 το βράδυ. Τότε ήταν που ενώ η Surie βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε το Storm ένας νεαρός άντρας όρμηξε στη σκηνή και της πήρε το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια φωνάζοντας: «Σε όλους τους Nazi των βρετανικών μέσων, ζητούμε ελευθερία»



Η ασφάλεια της διοργάνωσης τον απομάκρυνε αμέσως αλλά αυτά τα λίγα λεπτά που διήρκεσε το περιστατικό ήταν αρκετά -όπως είναι φυσικό- να ταράξουν την τραγουδίστρια η οποία αρχικά φοβήθηκε και απομακρύνθηκε από τον νεαρό εισβολέα και στη συνέχεια άρχισε να τον χειροκροτεί σαστισμένη.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο:

Το κοινό προσπάθησε να την κάνει να συνεχίσει το τραγούδι της και τελικά εκείνη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της στην σκηνή της Altice Arena, αφού κάποιος από την παραγωγή της έδωσε μικρόφωνο για να συνεχίσει.

Ποιος είναι ο νεαρός "τρομοκράτης"

Σύμφωνα με την Daily Star ο "απρόσκλητος επισκέπτης" ‘Dr A C’, είναι ακτιβιστής και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε μεγάλα shows, καθώς το έχει ξανακάνει τόσο στα National Television Awards το 2018, όσο και στο The Voice το 2017. Να σημειωθεί, πως η EBU έκανε πρόταση στην βρετανική αποστολή να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Μετά το σοκ.... χιούμορ

H Surie μάλλον αντέδρασε με χιούμορ μετά το αρχικό "σοκ" που υπέστη επί σκηνής, καθώς με tweet της ανέφερε: «Λοιπόν, πάντα έλεγα  ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια  Eurovision. H Βρετανή τραγουδίστρια αμέσως μετά το συμβάν σε δηλώσεις τις είπε: «Είμαι τόσο περήφανη για την αποψινή μου εμφάνιση. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν μια ανεκτίμητη εμπειρία για μένα. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν και μου έδωσαν την αγάπη τους. Οι υποστηρικτές της διοργάνωσης κάνουν τη Eurovision αυτό που είναι, δηλαδή η μεγαλύτερη και η πιο ανοιχτή γιορτή μουσικής στον κόσμο. Η Eurovision είναι οικογένεια και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέλος της».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ