Ο Άλεξ άλλαξε φύλο & έγινε Άρια! Τώρα θέλει να ξαναγίνει άντρας γιατί καταξοδεύεται ως γυναίκα - Ας ρώταγε πρώτα (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία του Alex που έγινε Aria και τώρα θέλει να ξαναγίνει Alex...

Ο 30χρονος Alexander Veach, αφού έκανε αλλαγή φύλου, ξόδεψε 10.000 δολάρια σε αποτριχώσεις και ορμονοθεραπεία και έζησε για τρία χρόνια ως γυναίκα τελικά... το μετάνιωσε και θέλει να ξαναγίνει άνδρας.

Όπως αναφέρει το μοντέλο που ζει στο Λος Άντζελες, το να είσαι γυναίκα είναι "ακριβό και ανταγωνιστικό", οπότε έκοψε τις ορμόνες και ξανάρχισε να ζει ως άνδρας τονίζοντας πως τώρα είναι πιο χαρούμενος.

Ο Alex που ζούσε ως γυναίκα με το όνομα Aria για τρία χρόνια, τώρα έχει άλλο πρόβλημα... Παρά το γεγονός πως πλέον αποφάσισε να αφήσει και πάλι την τριχοφυία του να μεγαλώσει... του έμεινε το στήθος, κάτι που προσπαθεί να βελτιώσει κάνοντας γυμναστική και αποκτώντας μύες.

«Ο Alex και η Aria έχουν δύο εντελώς διαφορετικές ζωές...» λέει ο ίδιος και συνεχίζει «Δεν ζω μέσα σε ένα κουτί και δεν αφήνω τα στερεότυπα για τα φύλα να με καθορίζουν... Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικος, αλλά πραγματικά θεωρούσα πως ήμουν μία γυναίκα μέσα στο σώμα ενός άνδρα».

Ο Alex τονίζει, σύμφωνα με την Daily Mail, πως δεν σκοπεύει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για να διορθώσει τα προβλήματα στο σώμα του, αλλά φιλοδοξεί να το επιτύχει με τον "δύσκολο τρόπο", ενώ ελπίζει πως θα βρει μία σύντροφο που να τον καταλαβαίνει.