Νέο βιβλίο για τη Λένα Μαντά & σπάνια εμφάνιση με την 27χρονη κόρη της: Είναι η προέκτασή μου (ΦΩΤΟ)

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά "Ζωή σε πόλεμο" πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και το "παρών" έδωσε και η κόρη της, Μαρία.

Το νέο της βιβλίο "Ζωή σε πόλεμο", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Ψυχογιός", παρουσίασε τη βράδυ της Δευτέρας η Λένα Μαντά.

Η παρουσίαση έγινε στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, με την Κάτια Δανδουλάκη και την Μαριάννα Τουμασάτου να ανεβαίνουν στη σκηνή και να δίνουν πνοή πνοή σε όσα η Λένα Μαντά έγραψε ειδικά για τη χθεσινή βραδιά. 

Στο πλευρό της γνωστής συγγραφέα βρέθηκε φυσικά και η κόρη της, Μαρία, η οποία πόζαρε μαζί με την μητέρα της στον φωτογραφικό φακό.

(Photo: NDP Agency)

Η Λένα Μαντά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου είχε δηλώσει για εκείνη «Η Μαρία έχει μεγαλώσει πια κι έχουμε τη σχέση που έχει κάθε μάνα με την κόρη της, η οποία δεν έχει ακόμη παντρευτεί. Είναι ελεύθερη. Είναι μία περίπλοκη σχέση... Υπάρχουν συγκρούσεις, πολλές φορές μεγαλειώδεις, αλλά πάντα τα βρίσκουμε κι είμαστε αγαπημένες... Είμαι πιο αυστηρή με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο. Έχουμε σχέση πάθους. Αρκεί μόνο μια ματιά για να συνεννοηθούμε, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα κι από την ανεπαίσθητη κίνηση που θα κάνω στο φρύδι μου. Αλλά είμαι πιο αυστηρή μαζί του, ίσως γιατί η κόρη μου είναι η συνέχειά μου. Η συνέχεια των κυττάρων μου. Την έχω κανακέψει παραπάνω».

(Photo: NDP Agency)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ