Κάννες: Τόσο αηδιαστική η ταινία του Λαρς Φον Τρίερ ώστε δεκάδες θεατές έβγαιναν με εμετό από τις αίθουσες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ αρνητικές ήταν οι αντιδράσεις για τη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ...

Η νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ "The House That Jack Built" προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η πολυαναμενόμενη ταινία, που έκανε πρεμιέρα στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών, χαρακτηρίστηκε ως "εμετική" ενώ σύμφωνα με τον Guardian, περίπου 100 άτομα έφυγαν νωρίτερα από την προβολή της ταινίας.

Στο νέο φιλμ του ανατρεπτικού Λαρς Φον Τρίερ πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντίλον, στον ρόλο ενός κατά συρροή δολοφόνου και η Ούμα Θέρμαν. 

(Ο Λαρς Φον Τρίερ με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Ματ Ντίλον. Photo: Abaca / Barcroft Images)

Η ταινία χαρακτηρίζεται ως θρίλερ και μαύρη κωμωδία και φαίνεται πως δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές.

Στην ταινία παρουσιάζονται πολύ σκληρές σκηνές, όπως ακρωτηριασμοί και δολοφονίες παιδιών και πολλοί ήταν εκείνοι που και στα social media έκριναν πολύ αρνητικά το "The House That Jack Built".

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ρότζερ Φρίντμαν το χαρακτήρισε ως "μια κακή ταινία που δεν έπρεπε να γίνει".

Η επίμαχη σκηνή που φαίνεται να έχει προκαλέσει την πλειοψηφία των αντιδράσεων είναι εκείνη, όπου ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ντίλον πυροβολεί δύο παιδιά στο κεφάλι με τουφέκι κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πικνίκ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ramin Setoodeh, με αφορμή την εν λόγω σκηνή, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο το Φεστιβάλ επέτρεψε να προβληθεί μια τέτοια ταινία, ενώ τόνισε πως "Δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε Φεστιβάλ".

Ανέβασε, δε, και μία φωτογραφία που δείχνει πόσο γρήγορα άδειασε η αίθουσα μετά την προβολή της ταινίας του Λαρς Φον Τρίερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ