Σχολείο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας και YECTalks 2018

Το Σχολείο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ολοκληρώνει τον κύκλο του με σημαντικές ομιλίες του Youth Entrepreneurship Club.

 

Το School of Innovation & Entrepreneurship, μετά από 8 μήνες φτάνει στο τέλος του και σας προσκαλεί στο τελευταίο session την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 17:00 που θα είναι ανοιχτό στο κοινό και θα έχει θέμα “Success & Happiness in Business Environment” και “How your nutrition affects your productivity” με εισηγήτριες την κ. Δήμητρα Μπικουβαράκη, Γιώργος Μαρκούδης και την Μαρία Παπαδογιάννη αντίστοιχα. Απαιτείται δωρεάν προ - εγγραφή εδώ.

Στη συνέχεια στις 21:00 ακολουθούν τα YEC Talks | 2018 όπου αυτή την Παρασκευή φιλοξενούμε τον κ. Πέτρο Μαρινάκη, δημιουργό του μοναδικού Βοτανικού Πάρκου Κρήτης.

Όταν ο ίδιος με τα αδέρφια του αντίκρισαν τι άφησε στο πέρασμα της η φοβερή πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή το 2003, δεν το έβαλαν κάτω αλλά αποφάσισαν από τις στάχτες της να δημιουργήσουν το Πάρκο. Σε μία έκταση, λοιπόν, διακοσίων περίπου στρεμμάτων δημιούργησαν αυτή την όαση πρασίνου και τοποθέτησαν σε εμφανή σημεία απομεινάρια από τους καμένους κορμούς των αιωνόβιων ελαιοδέντρων, με στόχο να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων η μοιραία μέρα της καταστροφής προς αποφυγή όμοιων περιστατικών στο μέλλον. Στόχος του Πάρκου, φυσικά, είναι η ανάδειξη της σημασίας της φύσης για τον άνθρωπο, αφού εκτός από το οξυγόνο και το φαγητό που μας εξασφαλίζει είναι και το σπίτι μας. Το Βοτανικό Πάρκο και οι Κήποι Κρήτης είναι μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη και αποτελείται από εκατοντάδες διαφορετικά είδη φρουτόδεντρων, βοτάνων και λουλουδιών.

Ελάτε να μάθετε την ιστορία, το όραμα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κύριος Μαρινάκης, μέχρι να δημιουργήσει αυτό που ονειρευόταν, και να συζητήσουμε για τις δυνατότητες που έχει η Κρήτη.

Πότε; Παρασκευή 18/5

Πού; Στον χώρο διεξαγωγής του School of Innovation & Entrepreneurship (Τεχνικό Επιμελητήριο Χανίων )

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται δωρεάν προ - εγγραφή της συμμετοχής σας εδώ.

Λίγα λόγια για τα YEC Talks - Inspirational Networking Experience:

Τα YEC Talks | 2018, αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη.

Εδώ θα συναντηθείτε σε χαλαρό κλίμα, με επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και γενικά με ανθρώπους με ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν αλλά και προσφέρουν στην τοπική κοινωνία. Εδώ, οι ομιλητές μιλούν από το ίδιο επίπεδο, εμπνέουν, παρακινούν και δικτυώνουν με στόχο την πραγματοποίηση της ιδέας ή απλά την ικανοποίηση της περιέργειας. Ελάτε να κουβεντιάσουμε και να δημιουργήσουμε τους δεσμούς για μια καλύτερη κοινότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ