Να μια ωραία δικαιολογία για να μην πας στη δουλειά! «Έγινα θεός! Δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο» λέει Ινδός αξιωματούχος- Αυτή είναι η ιστορία του!

Η ιστορία του Ινδού αξιωματούχου έχει γίνει viral- και όχι άδικα!

Ένας Ινδός κυβερνητικός αξιωματούχος της Γκουζαράτ ισχυρίζεται πως... έγινε Θεός και γι' αυτό τον λόγο δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του!

 «Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, είμαι όντως η δέκατη ενσάρκωση του Άρχοντα Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Άβαταρ Κάλκι ενώ ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχω θεϊκές δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, σύμφωνα με το indiatoday.in.

Ο Rameshchandra Fefar απάντησε στην προειδοποίηση που του δόθηκε από την εργασία του, πως αδυνατεί να πάει στο γραφείο, καθώς βρίσκεται στη διαδικασία "μιας μετάνοιας με σκοπό να αλλάξει την παγκόσμια συνείδηση".

 

 

Όπως είναι λογικό η ιστορία και η απίστευτη απάντηση του 60χρονου Ινδού έγιναν viral!

Ωστόσο, ο επόπτης μηχανικός της SSPA (Sardar Sarovar Punarvasvat Agency), συνεχίζει... ακάθεκτος να ισχυρίζεται πως είναι ο Κάλκι, έχοντας μάλιστα εμφανιστεί στη δουλειά του μόλις 16 ημέρες τους τελευταίους οκτώ μήνες.

«Το SSPA θα πρέπει να αποφασίσει εάν είναι σημαντικότερο για τον οργανισμό να με κάνει να καθίσω στο γραφείο και να χάσω χρόνο ή να κάνω συγκεκριμένη δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία» τόνισε ο ίδιος.

«Η αδικαιολόγητη αυτή απουσία δεν ταιριάζει σε υπαγόμενο αξιωματούχο. Η εργασία του οργανισμού παρεμποδίζεται εξαιτίας της απουσίας σας» αναφέρει η ανακοίνωση, ωστόσο ο Rameshchandra Fefar εξακολουθεί να θεωρεί πως... έχει σοβαρότερες δουλειές να κάνει ως Θεός!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ