Σαν "σίφουνας" εισέβαλε με αμάξι στο εστιατόριο: Σκότωσε την κόρη, τη νύφη του & τραυμάτισε την σύζυγο & την εγγονή του (ΦΩΤΟ)

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε εστιατόριο της Βόρειας Καρολίνας το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής και ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο.

Πρόκειται για τον Roger Self, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη Bessemer.

(O Roger Self το 2007. Photo: AP / The Gaston Gazette / John Clark)

Ο δράστης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε πάει με την οικογένειά του στο εν λόγω εστιατόριο και κάποια στιγμή βγήκε και πήγε στο αυτοκίνητό του, έβαλε μπροστά και σκόρπισε τον θάνατο!

Ο Self σκότωσε την 26χρονη κόρη του, Katelyn Self και την σύζυγο του γιου του, Amanda Self, νοσοκόμα στο επάγγελμα.

(H Katelyn Self. Photo: facebook)

Στο τραπέζι βρισκόταν, επίσης, η σύζυγος του δράστη, Diane και η 13χρονη εγγονή τους- και κόρη της Amanda-, οι οποίες τραυματίστηκαν, όπως αναφέρει ο Independent.

Ο Roger Self που κατάγεται από την πόλη Ντάλας της Βόρειας Καρολίνας, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Γκάστον.  

(Katelyn και Roger Self)

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Gaston Gazette, την Κυριακή ο Self καθόταν σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου Surf & Turf Lodge, στο Μπέσεμερ Σίτι, όταν ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του και έφυγε. Τα μέλη της οικογένειάς του δεν ανησύχησαν, νομίζοντας ότι ο 62χρονος πήγε στην τουαλέτα.  

Ο Self πήγε στο αυτοκίνητό του, το έβαλε μπροστά, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με δύναμη στην είσοδο του εστιατορίου, στο σημείο όπου καθόταν η οικογένεια του.  

(H Amanda Self με τον σύζυγό της- και γιο του δράστη- και τα τρία παιδιά τους. Photo: Facebook)

"Είδα ένα άσπρο τζιπ να περνάει από μπροστά μου με μεγάλη ταχύτητα" είπε ο Μπράντον Γουίλσον, ένας σερβιτόρος του εστιατορίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Ήταν πραγματικά εξωπραγματικό. Είδα καρέκλες και τραπέζια και φλιτζάνια να εκτοξεύονται παντού. Έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο", συνέχισε.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ