Ελένη Φουρέιρα με τον Ισπανό της στην Μαδρίτη - Η Μαρία Κορινθίου & ο Αϊβάζης στο Μαρόκο! (ΦΩΤΟ)

Τα ζευγάρια περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, η Ελένη  Φουρέιρα με τον Ισπανό της στην Μαδρίτη, ενώ η Μαρία Κορινθίου  με τον Γιάννη Αϊβάζη στο Μαρόκο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές γεμάτες γαλήνη και ηρεμία στο ανεπανάληπτο Μαρόκο. 

Η αγαπητή Μαρία, αφού ολοκλήρωσε τις παραστάσεις «Γοργόνες και Μάγκες» στην Αθήνα και λίγο πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία, αποφάσισε να περάσει όσο το δυνατό πιο πολλές ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

Το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους ταξίδεψε ως το απίθανο Μαρόκο, με αφορμή την εκπομπή Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη, όπου η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης θα είναι καλεσμένοι.

 

No filters #desert #sahara #morocco #africa #travel #traveling #maria #mariakorinthiou #actress #dress @vassia_kostara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και οι δύο ηθοποιοί με την κόρη τους βρέθηκαν στην έρημο Σαχάρα και έκαναν βόλτες με καμήλες! Μάλιστα, δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν αρκετά εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media, από την υπέροχη απόδρασή τους στο Μαρόκο.

 

Μαζί μου ποτε δεν θα χαθείς .... !!! @yannisaivazis #isminou #morocco #desertlife #fatheranddaughter #love #tuaregs #everandforever #loveyou #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Aivazis (@yannisaivazis) στις

 

Μεγάλος έρωτας!!! @yannisaivazis #actor #actorslife #morroco #tuaregs #sahara #lovemyjob #desertlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Aivazis (@yannisaivazis) στις

Έπειτα από αυτό η οικογένεια Αϊβάζη ταξίδεψε στην Ισπανία!

 Ωστόσο από την άλλη, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να ξεσήκωσε την Ευρώπη πριν μερικές εβδομάδες, καταφέρνοντας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον Διαγωνισμό της Eurovision, για λογαριασμό της Κύπρου, αλλά δεν σταματά εδώ! Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα και πέρασε χαλαρές στιγμές, κάνοντας βουτιές στην θάλασσα και βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα ήρθε η ώρα να φύγει ξανά.

Αυτή την φορά μάζεψε βαλίτσες και ταξίδεψε ως την Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη. Να σου θυμίσουμε πως η Ελένη και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η οποία φαίνεται πως θα ξεκινήσει από την ισπανική πρωτεύουσα! Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο, ενώ 3 Ιουνίου θα τραγουδήσει και στο Cyprus Pride, στην Λευκωσία.

 

walking and strolling#madrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Η Ελένη Φουρέιρα εξερευνά την πόλη, δοκίμασε την αυθεντική paella, ενώ βρέθηκε και στο πάρκο Buen Retiro, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Μαδρίτης, μέσα στο οποίο βρίσκονται όμορφα αγάλματα και μνημεία, εκθέσεις έργων τέχνης και μία τεράστια λίμνη.

Η Ισπανία, μάλιστα, είναι η γενέτειρα του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία. Τόσο ο αγαπημένος της – ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της για να την υποστηρίξει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας – όσο και η ίδια η Ελένη δεν τους αρέσει να φωτογραφίζονται μαζί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι η τραγουδίστρια δεν μας αποκάλυψε αν ο Αλμπέρτο βρίσκεται μαζί της ή όχι!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ