Με την Μιμή Ντενίση τα έβαλαν οι ναρκομανείς στο Πεδίον του Άρεως -Γιατί οι κάτοικοι ζητούν ασφάλεια και καθαριότητα - Έλα ντε!

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η στοχοποίηση, και μάλιστα με αφισοκόλληση σε όλη την Αθήνα, συγκεκριμένων πολιτών που ενδιαφέρονται για την αποκατάσταση της τάξης και της καθαριότητα στο Πεδίον του Αρεως και διαμαρτύρονται για το εμπόριο ναρκωτικών.
 

Μετά το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ», που απειλούσε ότι θα κάνει τους κατοίκους του Πεδίου του Άρεως να «φεύγουν τρέχοντας από το Πάρκο», η αντίστοιχη ομάδα της Αρχιτεκτονικής διακηρύσσει ότι «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Άρεως».

Η ομάδα των αναρχικών τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία στοχοποιείται η ηθοποιός Μιμή Ντενίση με μεγάλη φωτογραφία επειδή συμμετείχε στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως» να βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park». Γίνεται επίσης αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ΓΙώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφίσα.

Από την πλευρά της ομάδας των πολιτών από την «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» τονίζεται ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».

Να σημειωθεί ότι η διάσημη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μένει στην οδό Μαυρομματαίων απέναντι από το Πεδίον του Άρεως εδώ και πολλά χρόνια με την οικογένειά της.

Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια είχε αναπαλαίωση ένα εξαιρετικό νεοκλασικό το οποίο είχε μετατρέψει σε σχολή θεάτρου πάλι επί της οδού Μαυρομματαίων.

 Η ίδια έχει προσπαθήσει πολύ για να αποκτήσει ξανά μια όμορφη γειτονιά που την χαρακτηρίζει η καθαριότητα και η ασφάλεια.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ