Σοκ: Νηπιαγωγοί έδεσαν σφιχτά τα ποδαράκια μωρού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του (ΦΩΤΟ)

Η μητέρα όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκε και έγινε έξαλλη

 Σοκ έπαθε η Jessica Hayes όταν πηγαίνοντας στον παιδικό σταθμό για να πάρει την 17 μηνών κορούλα της μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά είδε τα πόδια του μικρού κοριτσιού δεμένα σφιχτά με ταινίες.

Η μητέρα όπως ήταν φυσικό τρομοκρατήθηκε και έγινε έξαλλη. Οι νηπιαγωγοί της είπαν ότι έδεσαν τα πόδια της κορούλας της για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια της! 

Την περασμένη Τετάρτη ανέβασε τις φωτογραφίες που δείχνουν τα σφιχτά δεμένα πόδια του μωρού, στα Social Media , και ανέφερε πως τα είχαν δέσει τόσο σφιχτά που το παιδί είχε  μώλωπες και έντονα σημάδια.στα ποδαράκια του.

Το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα στον παιδικό σταθμό «Pleasant Hill» στη Βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διευθύντρια του σταθμού δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Η Jessica έγραψε: «Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που η κόρη μου είχε μάθει να βγάζει τα παπούτσια της.

Η Jessica έγραψε: «Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που η κόρη μου είχε μάθει να βγάζει τα παπούτσια της. Είχαν δέσει με ταινία μέχρι και τους αστραγάλους. Είναι μόλις 17 μηνών και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αυτό γίνονταν για καιρό και γαι το λόγο αυτό είναι εμφανή τα σημάδια και οι μελανιές.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μητέρα, δημοσιοποίησε το περιστατικό στα Social Media για να παροτρύνει κι άλλους γονείς που είχαν ζήσει παρόμοια περιστατικά να το κάνουν. Μάλιστα δέχθηκε πολλά σχόλια που την παρότρυναν να μηνύσει τον παιδικό σταθμό.

Ο παιδικός σταθμός απέλυσε δύο μέλη του προσωπικού που θεώρησε υπεύθυνα για το γεγονός ενημερώνοντας σχετικά τους γονείς χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ