Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις κόρες της - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού (ΦΩΤΟ)

Τι έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Σε μια παιδική παράσταση μπαλέτου, στην οποία συμμετείχαν οι δύο κόρες της, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνισή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τη γέννηση του μικρού Γιαννάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» του Alpha δημοσίευσε μια φωτογραφία με αυτήν και τις δύο κόρες της, εκφράζοντας τη συγκίνησή της: «Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό… μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι' αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. Παρεμπιπτόντως, αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη “έξοδο” από το σπίτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας!».

Δείτε την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

 

 

Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό... μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. ???Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη "έξοδο" από το σπιτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας! ?? #family #lovemydaughters #motherof3 #soproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ