Ο Ιούνιος ξεκινά με το τρίγωνο Ερμή - Άρη: Ώρα για να πάρεις πρωτοβουλίες - Δες τις προβλέψεις σου

Μήνας εγρήγορης και πρωτοβουλιών.

Σε εγρήγορση μας καλεί ο Ιούνιος χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη που γίνεται αυτόν τον μήνα. Επίσης, ευνοούνται οι πρωτοβουλίες, οι νέες γνωριμίες, η υλοποίηση απαιτητικών εργασιών καθώς κι οι ευχάριστες ειδήσεις.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός: Λες ναι σε νέες γνωριμίες, φιλίες, επαφές, δικτύωση και ξεκινάς τον μήνα σου με ιδέες, προτάσεις, συζητήσεις, προσκλήσεις αλλά και αρκετή αισιοδοξία.

Ταύρος: Έχεις την ικανότητα αυτές τις μέρες να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια 

Δίδυμος:  Προτάσεις, σχέδια, μετακινήσεις και γνωριμίες είναι μέσα στο μενού των ημερών. Αναμένονται εξελίξεις σε υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με έγγραφα / συμφωνίες / εκπαίδευση.  Οι σκέψεις σου είναι θετικές και τα σχέδιά σου μεγαλόπνοα.

Καρκίνος: Ανασυγκροτείς  σκέψεις και συναισθήματα, νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά, λειτουργείς πιο αποφασιστικά στην καθημερινότητά σου και επιλύεις ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με επαγγελματικά – οικονομικά!

Λέων: Είσαι αρκετά εξωστρεφής αυτές τις μέρες και  οι επικοινωνίες με τα άτομα που έρχεσαι σε σταθερή επαφή τονώνονται.  Έχεις ευχάριστες συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες αλλά και με το σύντροφο. Ευνοούνται νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Παρθένος:  Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου και τις προοπτικές της.  Οι μέρες σου είναι δραστήριες και εποικοδομητικές γεγονός που σε βοηθά να βάλεις σε μία σειρά νέα σχέδια που κάνεις σε αυτούς τους τομείς.

Ζυγός: Ο Ιούνιος ξεκινά γεμάτος αισιοδοξία, φλερτ, ανάγκη για εξωστρέφεια, γνωριμίες και επαφές. Συνάμα νέα δημιουργικά σχέδια ξεκινούν τώρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να προγραμματίζεις και κάποια μετακίνηση.  Ερωτικές συναντήσεις αλλά και γνωριμίες σε τονώνουν!

Σκορπιός:  Στο ξεκίνημα του μήνα, είσαι σε εγρήγορση ψυχική και πνευματική και βρίσκεις λύσεις για θέματα οικονομικά αλλά και οικογενειακά.  Είναι μία καλή ημέρα για να επιλύσεις διαφωνίες, να βάλεις σε μία σειρά εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

Τοξότης: Οι σχέσεις σου τονώνονται με επικοινωνίες που έχουν μία ευχάριστη μορφή, ενώ οι ιδέες σου, η εξωστρέφειά σου, αλλά και εγρήγορση που διαθέτεις να πάρεις πρωτοβουλίες, να κάνεις προτάσεις, να πραγματοποιήσεις συναντήσεις / μετακινήσεις, θα αποτελέσουν αυτές τις μέρες το «κλειδί» για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν! Ευνοούνται νέες συμφωνίες συνεργασιών αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αιγόκερως:  Ο Ιούνιος ξεκινά με διευθετήσεις  που αφορούν την καθημερινότητα και την εργασία σου. Συνάμα, είναι μία καλή περίοδος για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την φυσική σου κατάσταση και την ευεξία σου. Οι αποφάσεις αυτές θα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή, γεγονός που θα σε  βοηθήσει να αναπτερώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος:  Υποδέχεσαι τον Ιούνιο με την διάθεση να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις, να παίξεις, να ερωτοτροπήσεις και πράγματι σου δίνονται οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να το ρίξεις έξω! Ευνοούνται νέες αισθηματικές γνωριμίες, τα φλερτ, οι ερωτικές συναντήσεις,  η χαρά μέσα από δραστηριότητες με τα παιδιά... Κινητοποιήσου θέτοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και θα περάσει όμορφα.

Ιχθύς: Μπορεί να μην δέχεσαι άμεση επιρροή από το τρίγωνο Ερμή – Άρη, σίγουρα όμως στο ξεκίνημα του μήνα μπορείς να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις ανησυχίες που είχες μέχρι σήμερα. Από την άλλη πλευρά μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά επινοητικά για ζητήματα επαγγελματικά – οικονομικά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ