«Έξυπνη βαλίτσα»: Ζυγίζει μόνη της το βάρος πριν ταξιδέψετε και φορτίζει το κινητό σας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Κάνει τα ταξίδια ευκολότερα.

Η βαλίτσα είναι απαραίτητο στοιχείο για έναν ταξιδιώτη κι ο Τζος Ουντάσκιν ήρθε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την αναμονή μας στο αεροδρομίο -και όχι μόνο- με τις «έξυπνες βαλίτσες».

(Photo: Business Insider)

Η σειρά αποσκευών της Raden, χάρη σε μια εφαρμογή που εγκαθίσταται στο κινητό τηλεφωνό μας, μπορεί να μας ενημερώνει για το πόσο βάρος έχουμε προσθέσει σε αυτήν ώστε να αποφύγουμε επιπρόσθετη χρέωση, τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους. Επίσης, διαθέτει κι ειδικές θύρες στις οποίες μπορεί να φορτίζει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet). Ακόμα, παρέχεται κι η δυνατότητα συνομιλίας με κάποιον τεχνικό. Επίσης, μπορούμε να παρακολουθούμε το πού βρίσκεται η βαλίτσα μας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο Τζος Ουντάσκιν δήλωσε σχετικά: «Προσπαθήσαμε να μειώσουμε την ανησυχία των ανθρώπων να φτάσουν στο αεροδρόμιο στην ώρα τους, το άγχος να μην ζυγίζει η βαλίτσα παραπάνω από όσο πρέπει και τον φόβο μην τυχόν το κινητό τους σβήσει κατά τη μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο. Φροντίσαμε πολύ το design αλλά και το να πάμε την εμπειρία του ταξιδιού ένα βήμα παραπέρα».

Οι βαλίτσες κυκλοφορούν σε έξι αποχρώσεις και σε δύο μεγέθη με την τιμή να αρχίζει από τα €259.

Δείτε σχετικό βίντεο από την αμερικανική τηλεόραση:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ