Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθήκη καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ παρακείμενα σπίτια υπέστησαν υλικές ζημιές.

Λίγο μετά τις 5 σήμερα το πρωί ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε αποθήκη βιοτεχνίας ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο, με την αποθήκη που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16, να καταστρέφεται ολοσχερώς και παρακείμενα σπίτια να έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 9 το πρωί, ενώ ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας Νίκος Καρώνης τόνισε, μιλώντας στο news247.gr,  πως δεν έδωσε σημασία στο πρώτο χτύπημα του συναγερμού και όταν βρέθηκε τελικά στην επιχείρησή του είχε καταστραφει ολοσχερώς. Όπως είπε, υπήρχε πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε.

Εξαιτίας των εξαιρετικά εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στην αποθήκη πήρε γρήγορα μεγάλες και επικίνδυνες διαστάσεις. Η φωτιά στο κτίριο λόγω του εύρους της είχε αποκτήσει πολύ υψηλό θερμικό φορτίο και έβγαιναν πυκνοί μαύροι καπνοί, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες κατάσβεσης.

(Photo: NEWS24/7)

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 30 άντρες με 9 οχήματα. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της καταστροφικής αυτής πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

(Photo: NEWS24/7)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ