Ένας νεαρός βγάζει σέλφι & κάνει το σήμα της νίκης μπροστά από την τραυματισμένη γυναίκα από τρένο- Τα σχόλια βροχηηή (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως η μανία με τις σέλφι έχει πια ξεφύγει από κάθε μέτρο...

Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση ενός άνδρα στην Ιταλία, που έβγαλε σέλφι κάνοντας μάλιστα και το... σήμα της νίκης μπροστά από μία γυναίκα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από τρένο.

Η γυναίκα, που κατάγεται από τον Καναδά, χτυπήθηκε άσχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τελικά να της ακρωτηριάσουν το πόδι, όπως αναφέρει το bologna.repubblica.it, ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τον άγνωστο άνδρα που πόζαρε, όλο χαρά, με φόντο το τραγικό σκηνικό.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Giorgio Lambri τον απαθανάτισε και η φωτογραφία του δημοσίευθηκε στην εφημερίδα «Libertà».

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 26 Μαΐου και η ασφάλεια του σιδηροδρομικού σταθμού εντόπισε τον άνδρα, τον οποίο και ανάγκασε, παρά τις διαμαρτυρίες του, να διαγράψει τις φωτογραφίες από το smartphone του.

Ο δημοσιογράφος ανέβασε την φωτογραφία στα social media τονίζοντας πως "έχουμε χάσει κάθε ηθική", με τα σχόλια, όπως είναι λογικό, να πέφτουν βροχή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ