Σοκαριστικές εικόνες: Εδώ βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Μελενικλής αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε η σορός του, η οποία ήταν θαμμένη σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες.

Εικόνες που σοκάρουν και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν έρχονται στο φως για τον θάνατο του Βασίλη Μελενικλη.

Ο άτυχος 37χρονος αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και χθες εντοπίστηκε η σορός του, η οποία ήταν θαμμένη σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες.

Τα δύο αδέλφια, που γνώριζαν καλά τον άτυχο Βασίλη, συνέχιζαν όλο αυτό το διάστημα κανονικά τη ζωή τους, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γιώργος Γρηγοριάδης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι δύο φίλοι, που έχουν προσαχθεί, ισχυρίζονται πως ο θάνατος του 37χρονου προήλθε μετά από χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια τον έθαψαν στην αυλή, ενώ στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" προβλήθηκαν εικόνες από την αυλή του σπιτιού όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Μελενικλη.

Ο 37χρονος στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. Το κουβάρι της εξαφάνισής του μάλιστα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Η αστυνομία μίλησε με τα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών.

Χθες το μεσημέρι, ο Βασίλης βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ