O Ρόμπερτ Ντε Νίρο χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για να καταγγείλει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ: «F@@k Trump» (VIDEO)

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει τις πολιτικές πεποιθήσεις του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ από τη σκηνή του Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια απονομής των θεατρικών βραβείων Tony, λέγοντας: «F@@k Trump».

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός πριν παρουσιάσει τον Μπρους Σπρίνγκστιν είπε: «Ένα πράγμα θα πω: Να πάει να γ…ο Τραμπ. Δεν λέμε πλέον "Κάτω ο Τραμπ". Λέμε "Να πάει να γ…ο Τραμπ"».

Ύστερα, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αναφερόμενος στον Μπρους Σπρίνγκστιν, τόνισε: «Μπρους, μπορείς να ξεσηκώσεις τα πλήθη όσο κανένας άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος -όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια- για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε αυτά τώρα!».

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS που μετέδωσε τη βραδιά, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Τα σχόλια του κ.Ντε Νίρο ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα».

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει δηλώσει πως είναι φιλελεύθερος και κλιμακώνει τις επιθέσεις του εναντίον του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ