Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις κατά την προετοιμασία του γάμου σου

Απόφυγε τα όσο μπορείς.

Οργανώνοντας ένα γάμο προφανώς και θα αγχωθείς, θα ακούσεις πολλές γνώμες, θα μπερδευτείς. Όμως, υπάρχουν μερικά λάθη, σύμφωνα με το tsemperlidou.gr, που αν τα κάνεις, όχι μόνο θα σου κοστίσουν χρήμα και χρόνο, αλλά και θα χάσεις τον ύπνο σου.

  1. Δεν έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ.

Ξεκινάς να επιλέγεις φόρεμα, χώρο για τη δεξίωση, μπομπονιέρες, στολισμό… Και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα βγαίνουν πάρα πολλά. Και μπαίνεις μετά στο δίλημμα, αν θα πρέπει να μειώσεις τους καλεσμένους ή να περιορίσεις όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να ξέρεις από την αρχή, τον προϋπολογισμό σου κι αυτός είναι που θα σε οδηγήσει στο τί θα διαλέξεις.

  1. Τι θα γίνει αν βρέξει;

Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν θα βρέξει τη μέρα του γάμου τους. Κι αν συμβεί τί θα κάνετε; Πρέπει να έχεις εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο και να είστε προετοιμασμένοι. Ακόμα και αν η δεξίωση του γάμου γίνει σε ανοιχτό χώρο, θα πρέπει να υπάρχει ένα Plan B τί θα γίνει σε περίπτωση βροχής. Αυτό είναι κάτι που δε θα πρέπει να παραλείψεις να συζητήσεις, με τους υπεύθυνους του χώρου.

  1. Διαλέγεις το λάθος νυφικό.

Μπορεί στα περιοδικά να έβλεπες νυφικά που σου αρέσουν, δεν σημαίνει απαραίτητα όμως, ότι σου ταιριάζουν. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο να φορέσεις ένα άλλο νυφικό, από αυτό που φανταζόσουν. Μην κάνεις το λάθος να διαλέξεις ένα νυφικό μόνο και μόνο γιατί αυτό είχες ονειρευτεί. Επιπλέον, μην πας μόνη σου στις πρόβες. Φρόντισε να έχεις κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι τη γνώμη του, για να σε βοηθήσει.

  1. Παραγγέλνεις λάθος νούμερο.

Κλασικά, όλες οι νύφες πριν το γάμο κάνουν δίαιτα, για να δείχνουν όμορφες μέσα στο νυφικό. Μην πέσεις στην παγίδα να παραγγείλεις μικρότερο νούμερο, επειδή έχεις ξεκινήσει δίαιτα. Είναι πολύ πιθανό να μη χάσεις όσα κιλά θες και να ψάχνεις καινούργιο φόρεμα τελευταία στιγμή.

  1. Διαλέγεις χώρο δεξίωσης απλά επειδή σου αρέσει.

Ένας ωραίος χώρος δεν σημαίνει ότι προσφέρει και την αντίστοιχη εξυπηρέτηση. Υπάρχει περίπτωση ένα κτήμα να είναι πολύ όμορφο, παρόλα αυτά να μην είναι σωστά οργανωμένο. Ίσως το φαΐ να μην είναι τόσο καλό ή το σέρβις αργό. Μην κάνεις το λάθος να κλείσεις το χώρο απλά επειδή σου αρέσει. Φρόντισε να κανονίσεις ένα ραντεβού, μία μέρα που θα γίνεται ένας άλλος γάμος, για να δεις από κοντά πώς δουλεύουν. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το μενού από πριν.

Αυτά τα λάθη, μην τα κάνεις. Για αυτό σε προειδοποιούμε για να τα λάβεις υπόψη σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ