Τζέσικα Χαρτ: To κορίτσι - εξώφυλλο με το μεγάλο κενό στα δοντάκια της, η τύχη της στην πασαρέλα- Άτυχη με τον Σταύρο Νιάρχο (ΦΩΤΟ)

Η αιθέρια «Μπριζίτ Μπαρντό της Αυστραλίας», με το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια της...

Η Τζέσικα Χαρτ, μόλις 15 ετών, ψώνιζε αμέριμνα σε πολυκατάστημα, όταν ένας κυνηγός ταλέντων κατάλαβε ότι μπροστά του είχε ενα μανεκέν με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το κενό στα δοντάκια της.

Πολλοί την χαρακτήρισαν «Μπριζίτ Μπαρντό της Αυστραλίας» και το μοντέλο- έφηβος γρήγορα έγινε διάσημη.

Ειδικά μετά τη φωτογράφισή της στο Sports Illustrated τίποτε δεν την σταματούσε.

Ο ήλιος του Μεξικού, ένα άσπρο μικροσκοπικό μπικίνι, μια ηλιοκαμένη ξανθιά ήταν αρκετά για να την ανακαλύψει η Victoria Secret και εκτοτε να γίνει μία απο την χρυσή ομάδα της βραζιλιάνικης μάρκας.

Η ψηλή Αυστραλέζα με το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά δόντια.

Το 2009 ήταν η τυχερή της χρονιά.

Οι διάσημοι άγγελοι της Victoria’s Secret Χάιντι Κλουμ, Καρολίνα Κούρκοβα και Αντριάνα Λίμα ήταν έγκυοι, άρα δεν μπορούσαν να εμφανιστούν στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας με σμιλεμένους τους κοιλιακούς.

Μια εναλλακτική λύση 177 εκατοστών και 56 κιλών, με διαστάσεις 86-61-86 και εμφανίσεις στο ριάλιτι του MTV «The City» ήταν η λύση.

Έκτοτε η Τζέσικα Χαρτ έγινε τόσο αναγνωρίσιμη όσο η συμπατριώτισσά της Μιράντα Κερ: Έγινε το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες των Guess, Triumph και Esprit, και περπατούσε χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

Ακόμη διασημότερη αλλά άτυχη τελικά υπήρξε με τον δεσμό της με τον Σταύρο Νιάρχο, εγγονό του Έλληνα κροίσου.

Ο playboy είχε μαζί της πολύχρονο δεσμό, χωρίς τελικά να φτάσει την όμορφη Τζέσικα στα σκαλιά της εκκλησίας ή έστω ενός δημαρχείου...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ