Κέρκυρα: Πωλείται χλιδάτη βίλα 6.250.000 ευρώ- Μεγαλοδικηγόρος ο ιδιοκτήτης (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Emerald Bay στην Κέρκυρα!

Στα ακριβότερα προς πώληση ελληνικά εξοχικά συγκαταλέγεται μια υπερπολυτελής βίλα στην βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Το όνομα αυτής Emerald Bay και η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 6,25 εκ. ευρώ!

Emerald Bay: Για όποιον διαθέτει 6,25 εκατ.

Η υπερπολυτελής βίλα της Κέρκυρας που αποτιμάται στα 6,25 εκατ. ευρώ, πωλείται από έναν Λονδρέζο μεγαλοδικηγόρο με ειδίκευση στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών. Πρόκειται για ένα ακίνητο 550 τ.μ., με έξι κρεβατοκάμαρες και ιδιωτικό μώλο για την πρόσδεση σκάφους, όπως αναφέρει το corfupress.com.

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στο Αυλάκι, πολύ κοντά στον κόλπο της Κασσιόπης. Το ακίνητο χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον ίδιο τον κάτοχό του, ενώ τα τελευταία χρόνια εκμισθωνόταν σε πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες από το εξωτερικό. H Κέρκυρα αποτελεί πόλο έλξης ξένων αγοραστών, κυρίως από την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία. Πωλείται μέσω της Greece Sotheby’s International Realty.

Η κατοικία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κέρκυρας με τις ανέσεις της πολυτέλειας και είναι αναρτημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων sothebysrealty.gr.

Προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολλές ανέσεις. Άλλα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής αυτής κατοικίας είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση και ο κλιματισμός σε ολόκληρο το σπίτι, η ηλιακά θερμαινόμενη πισίνα, το σύστημα άρδευσης και μια μεγάλη πισίνα έξω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ