Έμφραγμα υπέστη ο Ντίνος Καρύδης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία- Τι λέει η σύζυγός του, Τζούλια Αργυροπούλου

Από το συλλαλητήριο στο νοσοκομείο ο Ντίνος Καρύδης.

Ο Ντίνος Καρύδης βρέθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε στην πλατεία Συντάγματος, το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εισήχθη με έμφραγμα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη πήγε στο συλλαλητήριο μαζί με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, όμως, εν μέσω των επεισοδίων, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε. 

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγος του ηθοποιού, Τζούλια Αργυροπούλου.

Ο Ντίνος Καρύδης εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν και πλέον η κατάστασή του θεωρείται σταθερή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ