Χέδερ Λόκλιαρ: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, πήγε να πνίξει την μητέρα της- Νόμιζε ότι την απατά ο μνηστήρας της

Προβλήματα για την άλλοτε σταρ της "Λεωφόρου του Μέλροουζ"...

Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο η Χέδερ Λόκλιαρ, την περασμένη Κυριακή, όπως έγινε γνωστό, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της επαρχίας Ventura δέχθηκε κλήση από μέλος της οικογένειας της Λόκλιαρ, που εξέφρασε την ανησυχία του για την σταρ της αγαπημένης σειρά "Λεωφόρος του Μέλροουζ", όπως αναφέρει το TMZ.

Η 56χρονη ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση, καθώς φέρεται να επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί.

Πηγή από το περιβάλλον της Λόκλιαρ αναφέρει πως η ηθοποιός αναστατώθηκε ιδιαίτερα μετά από επίσκεψη των γονιών της. Τόνισε, δε, πως η 56χρονη σταρ έγινε βίαιη και επιχείρησε να πνίξει την μητέρα της, ενώ χτυπούσε τον πατέρα της.

Αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά για την άλλοτε σταρ της "Δυναστείας" και της "Λεωφόρου του Μέλροουζ", η οποία συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο για βιαιοπραγίες εναντίον του συντρόφου της.

Στη συνέχεια, η Λόκλιαρ μπήκε σε αποτοξίνωση, μετά την πίεση που δέχθηκε από την 20χρονη κόρη της, Ava, για να ζητήσει βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Η Λόκλιαρ είχε επιτεθεί τότε στον αρραβωνιαστικό της, Chris Heisser, τραυματίζοντάς τον στη μύτη και κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα, δε, με το radaronline.com, αφορμή και της νέας της κρίσης, στάθηκαν οι υποψίες της πως ο σύντροφός της την απατά.

Το δεύτερο αυτό περιστατικό, το οποίο συνέβη, μέσα σε μόλις λίγους μήνες από την επίθεση στον αρραβωνιαστικό της, δείχνει πως η 56χρονη σταρ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ