Σε δίκη σήμερα ο 52χρονος «τυφλός»: Κρατούσε όμηρο και βίαζε 22χρονη φοιτήτρια

Τι έγινε στη δίκη.

Ο 52χρονος που, τον Μάιο του 2017, αποκαλύφθηκε ότι κρατούσε όμηρο μια 22χρονη φοιτήτρια και τη βίαζε, σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, σήμερα (22/06), επρόκειτο να δικαστεί αλλά η δίκη διεκόπη για τις 3 Ιουλίου λόγω μη νόμιμης κλήτευσης μαρτύρων.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο καθώς εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους του. Ομοίως ούτε κι η φοιτήτρια η οποία έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο 52χρονος κατηγορείται για «αρπαγή με σκοπό να εξαναγκασθεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της», «βιασμό κατ' εξακολούθηση», «παράβαση άρθρου 370Α παρ. 2 Π.Κ., κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση» (παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), «επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση» αλλά και «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου, συνδεόμενης με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους».

Η φοιτήτρια φέρεται να είχε πει, πέρσι, στους αστυνομικούς ότι ο 52χρονος τής επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, μεταδίδοντας διαδικτυακά την πράξη του.

Ο 52χρονος, όταν συνελήφθη, δήλωσε πως αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του κι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ