Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Οι ομιλίες Τσίπρα & Καμμένου στο Ζάππειο μετά την απόφαση του Eurogroup

Οι πανηγυρικές ομιλίες Τσίπρα και Καμμένου στο Ζάππειο...

Μετά την συμφωνία στο Eurogroup για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, στο Ζάππειο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, φορώντας γραβάτα για πρώτη φορά, τόνισε πως «μετά τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα και περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη».

«Είναι μία σημαντική ημέρα για όλους μας» τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα και περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη.

Τη θέση της επιβολής θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η δημοκρατία. Τη θέση της αβεβαιότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η σταθερότητα και η αξιοπιστία. Τη θέση του κινδύνου η ασφάλεια και η σιγουριά. Τη θέση της εξαίρεσης η κανονικότητα» ανέφερε, χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Για "ιστορική ημέρα" και για ημέρα "δικαίωσης" μίλησε στο Ζάππειο και ο Πάνος Καμμένος.

Στην ομιλία του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ανέφερε πως η χώρα "απέφυγε τον εμφύλιο πόλεμο" και πέτυχε την "εθνική συμφιλίωση.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο δύσκολο καλοκαίρι του 2015, καθώς και στην απόφαση για δημοψήφισμα, η οποία όπως είπε, πάρθηκε μετά από μία συνάντηση και συζήτηση του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα, μετά των συζύγων τους.

(Photo: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ