Η Σύνθια Νίξον που παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο γυναίκα αποκάλυψε: "Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι transgender" (ΦΩΤΟ)

Η "Μιράντα" του Sex and the City, που τώρα είναι υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανέβασε στο Instagram, τη φωτογραφία από την αποφοίτησή του γιου της νωρίτερα αυτό το μήνα το Πανεπιστήμιο του Σικάγο 

Περήφανη για το γιο της Samuel, δηλώνει η ηθοποιός Σύνθια Νίξον, η οποία με μια συγκινητική ανάρτηση στο Istagram, με αφορμή την 14η ετήσια μέρα ημέρα δράσης για την trans κοινότητα, που γιορτάστηκε την Παρασκεύη, αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο από τα παιδιά της είναι Transgender.

Η "Μιράντα" του Sex and the City, που τώρα είναι υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, ανέβασε στο Instagram, τη φωτογραφία από την αποφοίτησή του γιου της νωρίτερα αυτό το μήνα το Πανεπιστήμιο του Σικάγο 

«Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου, τον Samuel Joseph Mozes (που ονομάζεται Seph), ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό το μήνα. Τον χαιρετώ μαζί με όλους τους άλλους που σηματοδοτούν το #TransDayofAction σήμερα.» έγραψε στη λεζάντα. 

 

 

I’m so proud of my son Samuel Joseph Mozes (called Seph) who graduated college this month. I salute him and everyone else marking today’s #TransDayofAction. #TDOA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) στις

 

Η Σύνθια, με περηφάνια είπε πως ο γιος της Samuel, ή αλλιώς Seph όπως τον αποκαλούν είναι transgender, μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε με το όνομα Samantha Mozes, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί της Νίξον  το οποίο απέκτησε με τον Danny Mozes. Ο Seph γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1996. Η Σύνθια Νίξον και ο Danny Mozes, ήταν μαζί μέχρι το 2003 και απέκτησαν έναν ακόμη γιο τον Charles Ezekiel, ο οποίος γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2002, 

Μετά τον χωρισμό της από τον Mozes,  το 2004, η Σύνθια Νίξον έκανε δεσμό  με την Κριστίν Μαρινόνι, την οποία παντρεύτηκε το 2012. 

Η Νίξον αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και σπάνια αναφέρεται στα παιδιά της σε συνεντεύξεις, εκτός αν ο λόγος είναι σημαντικός. Προτιμά όπως λέει η ίδια να προφυλάσσει  τα παδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε όμως, η διάσημη ηθοποιός ο 22χρονος πια γιος της, που αποφοίτησε και την έκανε περήφανη, όχι μόνο για την κατάρτιση και την εξέλιξή του, αλλά και για το θάρρος του να υποστηρίξει τη διαφορετικότητά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ