Οι 5 μοναδικές παραλίες στον κόσμο! Ένα βίντεο για να αποδράσετε τώρα (Βίντεο)

Φτιάξτε βαλίτσες.

Ώρα για ταξίδι και ώρα για να ανακαλύψουμε νέους προορισμούς και νέες παραλίες όπως αυτές που μας συστήνει το tsemperlidou.gr.

  1. The Desert Beach, Βραζιλία

Την εποχή των βροχών, οι κοιλάδες ανάμεσα στους αμμόλοφους γεμίζουν νερό και μεταμορφώνονται σε λίμνες με απίστευτα τυρκουάζ νερά, που φτάνουν σε βάθος τα 3 μέτρα και έχουν θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου. Απίστευτο!

  1. The Green Beach, Χαβάη

Η Πράσινη παραλία ή αλλιώς Παπακολέα στη Χαβάη, είναι μία από τις 4 παραλίες στον κόσμο που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα, το οποίο οφείλεται στο ορυκτό ολιβίνης που προήλθε από τις μεγάλες εκρήξεις των ηφαιστείων της Χαβάης.

  1. The Hot Water Beach, Νέα Ζηλανδία

Η Hot Water Beach βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Νέας Ζηλανδίας και είναι ένας δημοφιλής προορισμός με θερμές πηγές που αναβλύζουν επάνω ακριβώς στο κύμα. Αρκεί να σκάψεις λίγο βαθιά και θα σχηματιστεί ένα φυσικό τζακούζι, με νερό που μπορεί να φτάσει στους 60 βαθμούς Κελσίου.

  1. The Glowing Beach, Μαλδίβες

Η Glowing Beach είναι μια εντυπωσιακή παραλία των Μαλβίδων που φωσφορίζει στο σκοτάδι, χάρη σε κάποια οστρακόδερμα τα οποία εκπέμπουν φως μόλις στρεσαριστούν από κάποιο κύμα, από κάτι που θα ταράξει το νερό. Ένα φαντασμαγορικό θέαμα που αξίζει να το ζήσεις!

  1. The Hidden Beach, Μεξικό

Η “Μυστική Παραλία” βρίσκεται στα νησιά Μαριέτας, τα οποία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ήταν πεδίο βολής του Μεξικάνικου στρατού. Οι οβίδες δημιούργησαν αυτό το ανάγλυφο αλλά και την μυστική παραλία, η οποία είναι σαν μια σπηλιά χωρίς οροφή. Η παραλία είναι αθέατη από στεριά και θάλασσα και φαίνεται μόνο από ψηλά. Χρειάζεσαι ειδική άδεια για να την επισκεφτείς, καθώς και καλές κολυμβητικές ικανότητες, αφού πρέπει να κολυμπήσεις μέσα από ένα αρκετά μακρύ υποβρύχιο πέρασμα για να βγεις στην παραλία. Όμως, η εμπειρία θα σε ανταμείψει!

Δες όλες τις παραλίες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ