Μουντιάλ 2018: Προκρίθηκε η Αργεντινή υπό το βλέμμα του Μαραντόνα - Κροατία, Γαλλία και Δανία δίνουν ραντεβού στους «16» (Φωτό & Βίντεο)

Γλίτωσε τον αποκλεισμό η ομάδα του Λιονέλ Μέσι.

Το γκολ του Μάρκος Ρόχο στο 86' λύτρωσε την Αργεντινή, η οποία επικράτησε χθες (26/06) με 2-1 της Νιγηρίας και σε συνδυασμό, με τη νίκη της Κροατίας επί της Ισλανδίας (2-1), προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το σκορ άνοιξε ο Λιονέλ Μέσι, στο 14ο λεπτό, κι οι Νιγηριανοί απάντησαν στο 51' με πέναλτι του Βίκτορ Μόουζες.

Την παράσταση «έκλεψε», όμως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, στην Αγία Πετρούπολη, και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Αργεντινής.

Στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, η Κροατία που είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση, έφτασε στην τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες, κόντρα στην Ισλανδία (2-1), χάρη στο γκολ του Ίβαν Πέρισιτς στο 90'.

Ο Μίλαν Μπάντελι, στο 53', έκανε το 1-0 κόντρα στην Ισλανδία κι ο Γκίλφι Σίγκουρντσον στο 76' έφερε το ματς στα ίσια (1-1) από το σημείο του πέναλτι.

Στον τρίτο όμιλο, Γαλλία και Δανία αναδείχθηκαν ισόπαλες, χωρίς τέρματα, κι έτσι αμφότερας τσέκαραν το εισιτήριό τους για τους «16» του Μουντιάλ.

Στην άλλη αναμέτρηση του γκρουπ, το Περού νίκησε με 2-0 την Αυστραλία, χάρη στα γκολ του Αντρέ Καρίγιο (18') και του Πάολο Γκερέρο (50').

Στη φάση των «16», η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία (30/06), η Γαλλία την Αργεντινή (30/06), η Ισπανία τη Ρωσία (01/07) και η Κροατία τη Δανία (01/07).

Δείτε στιγμιότυπα από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ