Γερμανός δηλητηρίασε 21 συναδέλφους του μέσα σε 18 χρόνια; Τον έπιασαν οι κάμερες να ρίχνει σκόνη στο φαγητό του τελευταίου τυχερού...

Μία απίστευτη ιστορία...

Μία απίστευτη ιστορία φαίνεται πως συνεχιζόταν επί 18 ολόκληρα χρόνια σε εταιρία στην βορειοδυτική Γερμανία.

Ένας 56χρονος άνδρας φέρεται να δηλητηρίασε και να σκότωσε 21 συναδέλφους του!

Ολα αποκαλύφθηκαν όταν ο 56χρονος πιάστηκε από τις κάμερες ασφαλείας να ρίχνει δηλητήριο στο κολατσιό ενός συναδέλφου του, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε στραβά με το φαγητό πριν να είναι αργά.

Τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί ακόμη στην δημοσιότητα, ενός ο ίδιος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας μέχρι στιγμής του ενός συναδέλφου του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο δραστης να ρίχνει μια σκόνη στο φαγητό του συναδέλφου του, ενώ από τις μετέπειτα εργαστηριακές αναλύσεις που έγινε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δηλητήριο που θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό του.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του υπόπτου οι αστυνομικοί βρήκαν τοξικές χημικές ουσίες, όπως υδράργυρο, μόλυβδο και κάδμιο.

Το συγκλονιστικό πάντως είναι πως μετά από την αποκάλυψη του συμβάντος, οι αρμόδιοι της εταιρίας διαπίστωσαν πως μέσα σε 18 χρόνια έχουν πεθάνει 21 εργαζόμενοι εκεί.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δηλητηρίαση από αυτή την σκόνη ενδέχεται να προκάλεσε τις ασθένειες που οδήγησαν στον θάνατό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ