12 Points: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Netta - «Είναι πολύ κουλ τύπος» δήλωσε η Ισραηλινή (Φωτό & Βίντεο)

Τι συζήτησαν.

Ο Πριγκίπας Ουίλιαμ επισκέπτεται τη Μέση Ανατολή και στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην περιοχή συναντήθηκε, στο Τελ Αβίβ, με τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Netta Barzilai.

«Είναι πολύ κουλ τύπος και συζητήσαμε για το πώς επηρέασα τους ανθρώπους στο Ισραήλ, την αυτοεκτίμηση και τη διαφορετικότητα» ανέφερε η Netta Barzilai σε δηλώσεις της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το BBC, η Netta Barzilai του έδειξε το μηχάνημα που χρησιμοποιεί στις εμφανίσεις της, χάρη στο οποίο μπορεί να ηχογραφεί τη φωνή της και να παράγει εκείνη τη στιγμή διάφορους ήχους.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ της είπε χιουμοριστικά: «Δεν θα ήθελες να με ακούσεις να τραγουδώ!».

Το τραγούδι με το οποίο νίκησε η Netta Barzilai στη φετινή Eurovision, στη Λισαβόνα, λέγεται «Toy» κι αναφέρεται στη γυναικεία δύναμη μιας κι είναι εμπνευσμένο από κινήματα όπως το «#MeToo».

Ο επόμενος διαγωνισμός τραγουδιού, ο 64ος κατά σειρά, θα διοργανωθεί -κατά πάσα πιθανότητα- στο Τελ Αβίβ, τον επόμενο Μάιο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη νικήτρια της φετινής Eurovision:

Θυμηθείτε το τραγούδι με το οποίο η Netta Barzilai νίκησε στη φετινή Eurovision:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ