Ποια είναι τα πιο συχνά ερωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια

Πολλά ζευγάρια ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να βρεθούν ερωτικά. Άλλωστε, το σεξ είναι σημαντικό μέσα σε μία σχέση ή γάμο και μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την εξέλιξή της.

Ωστόσο, το σεξ δεν είναι πάντα τόσο καλό, για όλα τα ζευγάρια. Πολλά αντιμετωπίζουν προβλήματα και αυτά είναι τα πιο συχνά, σύμφωνα με τους ειδικούς και όπως διαβάζουμε στο popsugar.com.

Πρόβλημα 1: Δεν έχουν πάντα την ίδια ερωτική διάθεση
Αυτό είναι και το πιο συχνό πρόβλημα. Να θέλει ο ένας σύντροφος πιο συχνά σεξ από τον άλλον. Και είναι ένα πρόβλημα, που δημιουργεί μία σειρά άλλων προβλημάτων, όπως δυσαρέσκεια, απογοήτευση, τσακωμούς, απομάκρυνση.

Πρόβλημα 2: Έλλειψη επικοινωνίας
Το σεξ είναι σημαντικό κομμάτι σε μία σχέση, αλλά δε μιλάνε όλα τα ζευγάρια για αυτό. Για την ακρίβεια, είναι το θέμα για το οποίο μιλούν λιγότερο. Το αποτέλεσμα; Κανείς από τους δύο δεν παίρνει αυτό που θέλει στην πραγματικότητα.

Πρόβλημα 3: Απουσία προκαταρκτικών
Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες χρειάζονται κατά μέσο όρο 18 λεπτά ερωτικού παιχνιδιού. Πολλά ζευγάρια δεν κρατάνε όχι τους συγκεκριμένους χρόνους, αλλά ούτε καν κάνουν προκαταρτικά, πριν την ερωτική πράξη. Αποτέλεσμα; Σταδιακά χάνεται κάθε ενδιαφέρον, ενώ οι γυναίκες δεν νιώθουν καμία ερωτική επιθυμία.

Πρόβλημα 4: Βαρετό σεξ
Η ρουτίνα της καθημερινότητας επηρεάζει και την ερωτική επαφή των ζευγαριών. Είτε ο ένας, είτε και οι δύο περνούν ακόμη και μία μακρά περίοδο κατά την οποία βαριούνται να βρεθούν ερωτικά. Και όταν αυτό συμβαίνει, είναι απλά βαρετό!

Πρόβλημα 5: Δεν υπάρχει χρόνος
«Στις 11 μπορείς; Όχι, όχι». «Το Σάββατο μπορείς; Όχι, όχι». Κάπως έτσι, έχουν τα πράγματα, όταν οι σύντροφοι δεν βρίσκουν χρόνο να βρεθούν ερωτικά. Οι πολλές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, στέλνουν σε δεύτερη (και τρίτη) μοίρα την ερωτική συνεύρεση. Και αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα των σύγχρονων ζευγαριών, που τρέχουν και δεν προλαβαίνουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ