Ζώδια: Καλό μήνα! - Τι θα μας φέρει ο Ιούλιος;

Αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το καλοκαίρι ξετυλίγεται μπροστά μας και οι προκλήσεις δεν λείπουν, αφού ο Ιούλιος καταφθάνει με Εκλείψεις, αλλά και με ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν ένταση αλλά και αλλαγή σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Δεν παύει όμως να είναι καλοκαιράκι και να μην λείπουν και οι ευκαιρίες για ανεμελιά, έρωτα, παιχνίδι. Ποιοι θα βρεθούν ευνοημένοι; Ποιοι πρέπει να είναι προσεχτικοί και σε ποιους τομείς της ζωής τους πρέπει να λειτουργήσουν με ψυχραιμία; Δείτε αναλυτικά τις  μηνιαίες  προβλέψεις σας όπως τις δίνει  ο δημοφιλής αστρολόγος Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά πολύ αισιόδοξα, στην πορεία όμως διαπιστώνετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται η εφαρμογή των ιδεών σας στην πράξη. Η πρώτη εβδομάδα ευνοεί επαγγελματικές κινήσεις, οικονομικές διεκδικήσεις και συναισθηματικές κατακτήσεις. Το επόμενο διάστημα θα μπορούσε να θεωρηθεί περίοδος εκπτώσεων, δηλαδή ότι θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, να μειώσετε ταχύτητα και να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Γίνεται ένα σημαντικό φιλτράρισμα των χρήσιμων από εκείνα που δεν ωφελούν και επιστρέφει στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας η οικογένεια. Η τελευταία εβδομάδα περιλαμβάνει έκλειψη Σελήνης που στην περίπτωσή σας μεταφράζεται σε δύσκολες σχέσεις, ασταθή επικοινωνία και δύσκολη προσαρμογή στα δεδομένα των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται να εντείνετε κάποιες προσπάθειες που αποσκοπούν στην καλή λειτουργία των επαγγελματικών σας ικανοτήτων και στην οικονομική σας πληρότητα. Η πρώτη εβδομάδα φέρνει απρόοπτα τα οποία θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ότι βρίσκεται δίπλα σας και σας αφορά χρειάζεται προσοχή και προστασία. Από τη δεύτερη εβδομάδα διευκολύνεστε σημαντικά στις χρήσιμες σχέσεις σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι ευκολότερο να πείσετε τώρα για τις θέσεις σας, αλλά μην περιμένετε θεαματικά αποτελέσματα, ούτε συγκεκριμένες ευνοϊκές αποφάσεις. Η έκλειψη Σελήνης της τελευταίας εβδομάδας αναστατώνει τον ψυχισμό σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με την πιθανότητα απώλειας ενός χρήσιμου ερείσματος επαγγελματικού, ή κοινωνικού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα φαινόμενα απατούν και στην δική σας περίπτωση χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτική στην πεποίθησή σας ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάθε τι και να τα καταφέρετε σε όλα. Είναι αλήθεια ότι η πρώτη εβδομάδα σας βοηθά να πάρετε φόρα και να γίνετε σαρωτικοί στην εργασία, στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, ακόμα και στον έρωτα. Φροντίστε όμως να είστε προετοιμασμένοι για τις καθυστερήσεις και τις δυσκολίες που αρχίζουν να διαφαίνονται από την δεύτερη εβδομάδα, με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα του μήνα και την έκλειψη Σελήνης που περιλαμβάνει. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε κάτω από πίεση, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαχείριση των οικονομικών σας και οι προσπάθειες βελτίωσής τους είναι στο προσκήνιο των ενδιαφερόντων σας γι αυτόν τον μήνα. Φανείτε τολμηροί, αλλά και ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας. Έχετε περιθώρια ελιγμών, επαφών και δημιουργίας νέων προσοδοφόρων σχέσεων. Οι νεότεροι από εσάς θα σκεφτείτε το μέλλον σας και με ποιο τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο που υποστηρίζετε επαγγελματικά. Η προετοιμασία για ανώτερες σπουδές βρίσκει πρόσφορο έδαφος και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στη σκέψη σας. Η έκλειψη Σελήνης της τελευταίας εβδομάδας επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σας και σας κάνει πολύ ευαίσθητους στις εξελίξεις των αισθηματικών σας αλλά και των κοινωνικών σας σχέσεων

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και θα προσπαθήσετε να τις καλύψετε. Ο μήνας ξεκινά ορμητικά και σας προτρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά, με οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί. Οι ενέργειές σας της πρώτης εβδομάδας πρέπει να έχουν αποτέλεσμα, καθώς στην πορεία θα αντιμετωπίσετε απροθυμία συμπαράστασης και κατανόησης από τους γύρω σας. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και μην εκτίθεστε τόσο πολύ στα οικονομικά, επαγγελματικά και ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Η έκλειψη Σελήνης της τελευταίας εβδομάδας σηματοδοτεί ένα δύσκολο διάστημα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις του υπόλοιπου Καλοκαιριού και αν δεν προσέξετε, θα σας αδικήσει και θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αργά αλλά σταθερά πλησιάζετε τους στόχους σας, αλλά πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι όταν οι άλλοι θέτουν εμπόδια στο δρόμο σας. Ξεχωρίζετε για τις οργανωτικές σας ικανότητες και φαίνεται ότι αυτόν τον μήνα θα σας χρειαστούν. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και μην αγανακτείτε με τις μικρές καθυστερήσεις, ή επαναλήψεις των προσπαθειών που αναγκάζεστε να υποστείτε. Αισθηματικά ξεπεράστε τις αμφιβολίες σας και υποστηρίξτε περισσότερο τις επιθυμίες σας. Είστε από εκείνους που μπορείτε να λειτουργείτε υπό πίεση, αρκεί να υπάρχει χρήσιμος στόχος. Η έκλειψη Σελήνης την τελευταία εβδομάδα του μήνα, μπορεί να σας φέρει θέματα υγείας και αναστάτωσης στον προσωπικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Οι λύσεις της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι το χαρακτηριστικό του μεγαλύτερου μέρους του μήνα για εσάς. Παροτρύνεστε από τις αισθήσεις σας να κάνετε υπερβολές σε ότι καταπιάνεστε. Αισθάνεστε αισιόδοξοι και αυτό στην περίπτωσή σας μεταφράζεται σε απροσεξία. Είστε όμως περισσότερο τυχεροί από άλλους, ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα. Όσοι έχετε αποφασίσει διακοπές, φροντίστε να έχετε προετοιμάσει καλά το ταξίδι και την μετακίνησή σας. Αισθηματικά και κοινωνικά ευνοείστε στην προβολή σας, αλλά φαίνεται ότι οι επιλογές σας τονώνουν την ματαιοδοξία σας και δεν διαθέτουν αντοχή στον χρόνο. Η έκλειψη της Σελήνης την τελευταία εβδομάδα μπορεί να σας δημιουργήσει θέματα έκφρασης ιδιαίτερα στους καλλιτέχνες από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε το πρόγραμμά σας και ασχοληθείτε με θέματα τάξης, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ιδιαίτερα ταλαντούχοι στην επικοινωνία αυτόν τον μήνα καταφέρνετε να ξεπεράσετε εμπόδια με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πληγωθεί κανείς από τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης, αρκεί να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας υποδεικνύουν. Οι διακοπές μπορεί να σας προβληματίζουν λίγο, ιδιαίτερα όσοι έχετε αποφασίσει να λείψετε την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η έκλειψη της Σελήνης τότε, μπορεί να σας αναγκάσει σε μετατροπές του προγράμματός σας καθώς και στην αλλαγή σύνθεσης της παρέας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ειδήσεις από το εξωτερικό θα αναγκάσουν τους νεότερους από εσάς να πάρουν γρηγορότερες αποφάσεις, ειδικά αν αυτές αφορούν σε θέματα σπουδών. Μην είστε παρορμητικοί και μην επαφίεστε στην καλή σας τύχη η οποία έχει κουραστεί αρκετά από τις υπερωρίες που την έχετε αναγκάσει να δουλεύει. Οι διακοπές είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τους περισσότερους από εσάς για αυτό επιλέξτε την ψυχική και φυσική σας ξεκούραση. Κανείς δεν μπορεί να σας περιορίσει, αλλά αναλογιστείτε το κόστος σε χρήμα και ψυχική ηρεμία που θα κληθείτε να πληρώσετε, αν είστε εσείς η αιτία της αναστάτωσης που θα προκληθεί. Ας είστε λοιπόν φειδωλοί στις υποσχέσεις σας και ευρηματικοί στις δικαιολογίες απέναντι σε όποιον σας πιέζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πεποίθησή σας ότι λειτουργείτε σωστά τόσο για εσάς, όσο και για εκείνους που φροντίζετε, μπορεί να σας οδηγήσει σε αντιθέσεις με το περιβάλλον και σε μια μορφή απομόνωσης. Τα επιχειρήματά σας είναι ακατάλληλα για το Καλοκαίρι και θα έχετε πολλές διαρροές από δίπλα σας αν δεν φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά και αν δεν καταφέρετε να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο. Οι πιο δραστήριοι και όσοι ασχολείστε με την πολιτική, την νομική επιστήμη, την ιατρική και γενικότερα την κοινωνική προσφορά, χρειάζεται να είστε ακόμα πιο διπλωμάτες και πιο ακούραστοι. Όσοι έχετε προγραμματίσει ή φεύγετε σε διακοπές, φροντίστε να μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες που θα απασχολούν τη σκέψη σας. Ακόμα καλύτερα διαλέξτε μέρος που δεν πιάνει το κινητό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερος μήνας ο Ιούλιος για εσάς, τα ενδιαφέροντα και το συμφέρον σας. Ξεκινά με χαρούμενη ένταση, προσωπικές επιτυχίες και κοινωνική ζωή, η οποία έχει σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε αργότερα στις απαιτήσεις μιας καθημερινότητας που σας θέλει πολυάσχολους και πολυπράγμονες. Σιγά σιγά λοιπόν μπαίνετε στο κλίμα της αβεβαιότητας και των αμφισβητήσεων που θα κορυφωθεί στη διάρκεια του επόμενου μήνα. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 27 κεντρίζει τις ανασφάλειές σας οι οποίες εκτείνονται σε όλη τη γκάμα της προσωπικής, επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής. Οπλιστείτε με  υπομονή, κρατήστε ανέπαφο τον ψυχισμό σας από τις επιθέσεις του συστήματος και μειώστε όπου μπορείτε εντάσεις και διαπληκτισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κρύβει τις προθέσεις των συνεργατών σας, αλλά και εκείνων που διεκδικούν κάτι από εσάς. Να είστε υποψιασμένοι απέναντι σε υποσχέσεις και να μετράτε τα λόγια σας όταν αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη γνώμη κάποιων για εσάς. Από τις 11 του μήνα το σκηνικό αλλάζει και γίνεστε πιο ουσιαστικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, πιο προβεβλημένοι στις παρέες σας και πιο θελκτικοί στα αισθηματικά και ερωτικά σας. Ισως γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας σε όλους αυτούς τους τομείς και ίσως γιατί φεύγετε διακοπές ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Η έκλειψη Σελήνης μπορεί να επηρεάσει τη δημιουργικότητά σας την τελευταία εβδομάδα του μήνα, αλλά έχετε περιθώρια αναμονής μέχρι να ξεπεραστούν τα εμπόδια!!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ