Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο πρώην σύζυγος παρέδωσε τη νύφη στο νέο της σύζυγο σε τελετή γαμου στην Κρήτη- Μαντέψτε την εθνικότητα!

«Το 'δαμε κι αυτό, ο πρώην σύζυγος να παραδίδει τη νύφη στο νέο της σύντροφο» σχολίαζαν με χιούμορ οι κάτοικοι του χωριού.

Το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου επέλεξε ένα ζεύγος Σουηδών για να δώσει όρκους αιώνιας πίστης. Είναι ο αγαπημένος τους τουριστικός προορισμός εδώ και χρόνια κι έτσι αποφάσισαν να τελέσουν τον γάμο τους στο γραφικό ψαροχώρι.

Δεν ήταν βέβαια ο πρώτος γάμος ξένων επισκεπτών που παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο οι κάτοικοι του Πανόρμου.

Έχουν συνηθίσει να καμαρώνουν νύφες και γαμπρούς από χώρες της Ευρώπης και να τους δίνουν τις ευχές τους για βίο ανθόσπαρτο,αυτή τη φορά όμως ο γάμος που έγινε θα συζητιέται για μέρες στην τοπική κοινωνία αφού είχε κάτι που δεν το είχαν ξαναδεί.  

Πριν το μυστήριο συγγενείς και φίλοι του ζεύγους που ήρθαν για την περίσταση από την Σουηδία, ντύθηκαν, στολίστηκαν και όλοι μαζί πήγαν στην πλατεία του χωριού για τον... πρόγαμο.

Μεταξύ των προσκεκλημένων, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, από προηγούμενους γάμους τους, που έδειχναν αρκετά χαρούμενα για το γεγονός. 

Έκαναν μια χαρούμενη γιορτή τραγουδώντας και διασκεδάζοντας. Κι ύστερα ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη βίλα, που είχε ενοικιάσει το ζεύγος, για την τελετή, όπως αναφέρουν τα Ρεθεμνιώτικα Νέα.

Κι όταν όλα ήταν έτοιμα, έφτασε η νύφη με έναν κύριο να την κρατάει από το μπράτσο και να την παραδίδει στον νέο της σύζυγο.

Δεν την παρέδωσε ούτε ο πατέρας της ούτε ο αδελφός της ούτε κάποιος άλλος συγγενής της. Την παρέδωσε στον γαμπρό δίνοντας τις κατάλληλες ευχές και συμβουλές, ο πρώην σύζυγός της! 

«Το 'δαμε κι αυτό, ο πρώην σύζυγος να παραδίδει τη νύφη στο νέο της σύντροφο» σχολίαζαν με χιούμορ στην πλατεία του Πανόρμου οι κάτοικοι του χωριού. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ