Το βίντεο της ημέρας: Κως- Το νησί του Ιπποκράτη με τις απίθανες παραλίες ικανοποιεί με άνεση & τα πιο απαιτητικά γούστα

Πυκνή βλάστηση, άφθονα νερά, ήπιες ακτές και τεράστιες παραλίες, διαμορφώνουν ένα ιδανικό περιβάλλον διακοπών... 

Δύο νέοι, ο Gajwer και η Patka, γεμάτοι πάθος και όρεξη για ζωή απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Κω και μας ταξιδεύουν κι εμάς στις ομορφιές του νησιού μέσα από ένα καταπληκτικό βίντεο.

Πυκνή βλάστηση, άφθονα νερά, ήπιες ακτές και τεράστιες παραλίες, διαμορφώνουν ένα ιδανικό περιβάλλον διακοπών και συνθέτουν ένα παραδεισένιο τοπίο που το ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο νησί.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τις ωραίες διαδρομές για ατελείωτες βόλτες, τις ταβέρνες με νόστιμο φαγητό και την νυχτερινή ζωή για όσους τους αρέσει να ζουν σε πιο έντονους ρυθμούς. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε…

Τα ιστορικά της μνημεία, κατάλοιπα διαφόρων πολιτισμών, οι εκκλησίες, η ξεχωριστή τηςαρχιτεκτονική και το διεθνούς φήμης Ασκληπιείο αποτελούν σημαντικά αξιοθέατα που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Η πόλη της Κω είναι ένα ανοικτό αρχαιολογικό πάρκο που συμβιώνει αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική και τους ρυθμούς της τουριστικής ανάπτυξης και της πολυπολιτισμικής παρουσίας.

Στα do’s όταν φτάσετε στο νησί βάλτε την επίσκεψή σας στο Καμάρι της Κεφάλου για την υπέροχη αμμουδιά της, την απόδρασή σας στο μικρό νησάκι απέναντι από το Καμάρι για εξερεύνηση και απομόνωση, τις βουτιές στο Μαστιχάρι για μια ακόμη πιο εξωτική αίσθηση, τα ιαματικά λουτρά στα Θερμά για την απόλυτη χαλάρωση και έναν απολαυστικό απογευματινό καφέ στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στο τζαμί.

Η Κως αποτελεί ένα πρώτης γραμμής τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο και κάθε καλοκαίρι προσελκύει αμέτρητους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

To άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο madeingreece.news στις 5 Ιουλίου 2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ