Αργυρούπολη: Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου λόγω bullying- Όσα είπε ο πατέρας του στην Αστυνομία

"Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους" έγραφε στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στη σορό του ο 14χρονος.

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η αυτοκτονία ενός 14χρονού αγοριού από την Αργυρούπολη, το οποίο φέρεται να ήταν θύμα bullying.

Το παιδί, που είχε μόλις τελείωσει την Α’ Λυκείου, βρέθηκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του, μετά από πάρτι στο οποίο είχε πάει. 

Δίπλα στο άψυχο σώμα του 14χρονου βρέθηκε ένα σημείωμα που έκλείνε με την φράση "Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους".

Μιλώντας στην Αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε πως δεν γνώριζε πως ο γιος του αντιμετώπιζε προβλήματα με τους συμμαθητές του.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η οικογένεια του 14χρονου βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ και γι' αυτό τον λόγο δεν έχουν δώσει επίσημη κατάθεση.

(Photo: ΣΚΑΪ)

Στο σημείωμά του ο νεαρός αυτόχειρας ανέφερε, επίσης, πόσο αγαπά τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του, ενώ κατονόμασε έξι συμμαθητές του από τους οποίους, όπως ανέφερε, δεχόταν bullying.

Στο σπίτι του μαθητή δεν βρέθηκε μόνο ένα σημείωμα, αλλά πολλά, στα οποία ο 14χρονος περιέγραφε το bullying που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές τους.

Το παιδί τόνισε ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, ενώ οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν τους λογαριασμούς του στα social media, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με bullying.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ