Ιδού 15 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος της Ιρλανδίας είναι ο πιο γλυκούλης στον κόσμο

Οι άνθρωποι στη χώρα του δεν σταματούν να αναφέρουν τους λόγους που τον αγαπούν τόσο πολύ 

Η θέση του Προέδρου στην Ιρλανδία είναι σε μεγάλο βαθμό τελετουργική και έχει συγκεκριμένες  εξουσίες. Ο σημερινός Πρόεδρος  είναι ο Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς και είναι ο θεματοφύλακας του συντάγματος και ο εκπρόσωπος του ιρλανδικού κράτους στις παγκόσμιες υποθέσεις. Η αλήθεια είναι  ότι κάνει σπουδαία δουλειά!

 

Μοιάζοντας με τον ευγενικό και χαλαρό παππού που πάντα θέλατε, ο Χίγκινς είναι τόσο προσιτός που μοιάζει με τον αγαπημένο γείτονα της διπλανής πόρτας. Οι άνθρωποι στη χώρα του δεν σταματούν να μοιράζονται στα Social Media τους λόγους που τον αγαπούν τόσο πολύ 

Ο Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς είναι ο ένατος και ο σημερινός Πρόεδρος της Ιρλανδίας, αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 11 Νοεμβρίου του 2011 μετά τη νίκη του στις Ιρλανδικές προεδρικές εκλογές 2011. Ο Χίγκινς είναι Ιρλανδός πολιτικός, ποιητής, κοινωνιολόγος, συγγραφέας και εκφωνητής.  Ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος μέχρι την παραίτησή του μετά τις προεδρικές εκλογές.

Ήταν στο παρελθόν βουλευτής για την εκλογική περιφέρεια της Δυτικής Γκάλγουεϊ και υπηρέτησε ως υπουργός Τεχνών, Πολιτισμού και Γαελικών από το 1993 έως το 1997. Το 2014 πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψη Ιρλανδού Προέδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Ιρλανδοί εύχονται όλοι οι πρόεδροι να είναι τόσο χαρούμενοι και θετικοί! Βλέποντας τις φωτογραφίες δημοσίευσε το boredpanda είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί αυτός ο γλυκύτατος κύριος είναι τόσο δημοφιλής! 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW