H Ελεονώρα Μελέτη απαντά σε όλα : Η διαφορά ηλικίας με τον άνδρα της - πόσα κιλά πήρε , πόσα έμειναν

Μάλιστα δεν δίστασε να «αφήσει αιχμές» και κατά του ΣΚΑΙ που την «άδειασε» όταν έμεινε έγκυος

 Η Ελεονώρα Μελέτη να είναι πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της και ακόμα πιο σπάνια να δίνει συνεντεύξεις, ειδικά από τότε που έγινε μανούλα. Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση και απάντησε ακόμα και «δύσκολες» ερωτήσεις.

Ο άνθρωπος που της έκανε αυτές τις ερωτήσεις δεν ήταν ένας και δεν ήταν καν δημοσιογράφος. Σας μπερδέψαμε; Δεν έχετε άδικο. Ας τα ξεμπερδέψουμε τα πράγματα:

 Τα Instagram Stories έβαλαν μία νέα δυνατότητα, στην οποία οι followers μας μπορούν να μας κάνουν ό,τι ερώτηση θέλουν! Έτσι, οι διαδικτυακοί «Φίλοι» της Ελεονώρας δεν έχασαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για την αγαπημένη τους παρουσιάστρια και πήραν το ρόλο του δημοσιογράφου για να της κάνουν πραγματικά «καυτές» ερωτήσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν μια πραγματικά «εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη» , στην όποια η Ελεονώρα απαντά χωρίς φόβο και πάθος  σε όλες τις ερωτήσεις των «δαιμόνιων» (και μεταξύ μας λίγο κουτσομπόληδων) «ρεπόρτερ». 

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της Θοδωρή Μαρασούλη, για την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, για τις δύσκολες μέρες μετά τη γέννα,  για τα πράγματα που άλλαξε στη ζωή της ο ερχομός του μωρού, για τα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Μάλιστα δεν δίστασε να «αφήσει αιχμές» και κατά του ΣΚΑΙ που την «άδειασε» όταν έμεινε έγκυος.

Δείτε  τις καλύτερες ερωτήσεις και απαντήσεις:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ