Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σάλος με ψεύτικη επιστολή των παικτών της Εθνικής Κροατίας: «Η χώρα διοικείται από εγκληματική οργάνωση»

Διαβάστε τη σχετική επιστολή.

Μία επιστολή που φέρεται να υπέγραψαν οι παίκτες της Εθνικής Κροατίας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στη συγκεκριμένη επιστολή, η γνησιότητα της οποίας διαψεύστηκε, υποστηριζόταν ότι «η Κροατία διοικείται από μια εγκληματική οργάνωση».

Μάλιστα, γινόταν σαφές ότι το πριμ των 25 εκατ. ευρώ που οι παίκτες δικαιούνται από τη συμμετοχή στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ, θα μοιραζόταν σε παιδιά.

Η επιστολή, όπως φαίνεται, υπεγράφη από κάποιον εκτός της Εθνικής Ομάδας και χρησιμοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, καθώς και του προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς.

Διαβάστε τι έγραφε, μεταξύ άλλων, η επιστολή:

«Η Κροατία είναι η πιο φτωχή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια χώρα που διοικείται από κακούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι μέλη μιας οργάνωσης που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική. Η κατάσταση στη χώρα είναι τέτοια που σύντομα θα είναι ανυπόφορη. Για τον λόγο αυτό ζητούμε από τους πολιτικούς και όλους τους εκπροσώπους των αρχών που έχουν οδηγήσει τους κατοίκους στη μιζέρια, τη φτώχεια και την απελπισία, να μείνουν μακριά από την εθνική ομάδα. Δεν είστε καλοδεχούμενοι στα αποδυτήρια, δεν θέλουμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας και δεν θέλουμε να έχουμε κάποια χειραψία μαζί σας. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι που η Κροατία είναι η πιο φτωχή ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένα, επειδή οι άνεργοι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν ένα γεύμα.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε την απόφασή μας και να μην φορέσετε τις ποδοσφαιρικές μας φανέλες, αλλά και να μην χρησιμοποιήσετε τις επιτυχίες μας για την δική σας προβολή. Αν το κάνετε θα είναι σαν να υποβαθμίζετε την αξία της δουλειά μας και τα επιτεύγματά μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ ενημερώνουμε πως όλα τα χρήματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Έτσι θα χρηματοδοτηθούν οι καλοκαιρινές τους διακοπές, για παιδιά που δεν έχουν δει ποτέ την Αδριατική θάλασσα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε. Βρίσκονται στην καρδιά και τις σκέψεις μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ