Spectator: «Ο Γιούνκερ πίνει τζιν αντί για νερό» - Ποιο είναι το «τέρας» που ασκεί καθήκοντα αντ’ αυτού; (Φώτο & Βίντεο)

Αυτά λέγοντα στις Βρυξέλλες.

Ω; αλκοολικό που πίνει τζιν αντό νερό χαρακτηρίζει Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο Γάλλος δημοσιογράφος Jean Quatreme στο Spectator, ενώ μάλιστα αναφέρει πως έχει αφήσει τα καθήκοντά του στον Martin Selmayr, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί ως αναπληρωτής του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δηλώνει

«Πολλοί άνθρωποι στο Λουξεμβούργο, στις Βρυξέλλες και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν δει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να πίνει. Όταν ένας δικαστικός επιμελητής του φέρνει ένα ποτήρι νερό, όλοι ξέρουμε ότι περιέχει τζιν».

«Η εξήγηση για ισχιαλγία δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Κάτι τέτοιο θα έκανε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να υποφέρει από οδυνηρούς πόνους στην πλάτη αλλά δεν φαίνεται να εμφανίζει τέτοιες δυσκολίες. Στο επίμαχο βίντεο φαίνεται να χαμογελά, να μιλά και να φιλά συνεργάτες του που τον βοηθούν να περπατήσει. Η άλλη εξήγηση, που υποθέτουν οι περισσότεροι στις Βρυξέλλες, είναι ότι είναι λάτρης του αλκοόλ. Κάτι που αρνείται συνεχώς».

«Τραβήξτε την κουρτίνα που έχει εμποτιστεί με τζιν και μπορεί να βρούμε την πραγματική επιρροή που ασκεί ο Selmayr, ένας μη εκλεγμένος αναπληρωτής. Ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιμένει ότι δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για την ικανότητά του να εργάζεται σκληρά όπως κάνει πάντα».

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ