Πιρς Μπρόσναν: Χαίρεται την επέτειο του γάμου του με μια ωραία φωτο - Κόβει την τούρτα με την αγαπημένη του σύζυγο (φωτο)

 ο έρως χρόνια γάμου δεν κοιτά....

Αιώνια ερωτευμένος με τη σύζυγο του δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν. Τι κι αν το ζευγάρι γιορτάζει την 25η επέτειο του γάμου του; Ο Πιρς Μπρόσναν αποδεικνύει με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι ο έρως χρόνια γάμου δεν κοιτά....

Ο 65χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μαζί με τη σύζυγό του στα Social Media και δηλώνει δημόσια πόσο την αγαπά. Μια τετοια φωτογραφια ανεβασε και στο Instagram. Η φωτογραφία που δείχνει το αγαπημένο ζευγάρι να κόβει την τούρτα της επετείου των γάμων του, απέσπασε χιλιάδες like και φυσικά πάρα πολλές ευχές.

 

 

Ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κίλι Σέι Σμιθ , 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Κέλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη  με τα πιο τρυφερά λόγια.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ