Στην Αθήνα ο Νάτχο για τον Ολυμπιακό (Βίντεο)

Έμπειρη λύση για το κέντρο.

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι ο εκλεκτός για τη νευραλγική θέση του άξονα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο πολύπειρος χαφ βρίσκεται στην χώρα μας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Ο 30χρονος μέσος είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μετά από μια τετραετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου συμπλήρωσε 142 συμμετοχές με 28 γκολ και 24 ασίστ ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να πιάσει λιμάνι, ενώ λέγεται πως η ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «πειραιώτες» ίσως ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ή και αύριο.

Για όσους θυμούνται ο Νάτχο είχε αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14.

Ο αρχηγός του Ισραήλ έχει ετήσιο κασέ κοντά στο 1 εκατ. € και το μόνο που απομένει είναι να περάσει με επιτυχί τα ιατρικά τεστ.

Η απόκτηση του δε σημαίνει απόλυτα πως αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε ακόμα έναν αμυντικό μέσο, με την υπόθεση Γκιγιέρμε να μην υποχωρεί για τον Ολυμπιακό, όπως και εκείνη του Μιγκέλ Όγκου, αλλά και του Ρέσιο που αγωνίζεται ως «8αρι»!

Δείτε βίντεο με τον Μπίμπρας Νάτχο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ