Ο Πρίγκηπας του Μπρουνέι με το 1 εκατ. followers έχει γενέθλια και ποζάρει με το εντυπωσιακό στέρνο του (Φωτό)

Μια ζωή μέσα στη χλιδή!

Είναι ο γόνος βασιλικής οικογένειας που το χρήμα δεν σταματάει να ρέει. Οπότε, δεν δημιουργεί σχεδόν σε κανέναν εντύπωση ότι ζει μια ζωή που πολλοί θα ζήλευαν και την οποία δεν διστάζει να προβάλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, στο οποίο μετρά παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers.

Ο λόγος για τον Άμπντουλ Μάτιν (Abdul Mateen), τον έναν από τους πέντε γιους και τις επτά κόρες του ηγέτη του Μπρουνέι, του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ (Hassanal Bolkiah), ο οποίος έγινε 25 και το γιόρτασε δεόντως!

Με περιουσία 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Elite Daily, ο τρόπος ζωής του είναι έως και… προκλητικός. Παίζει πόλο, πιλοτάρει ιδιωτικά αεροσκάφη και φαίνεται να περνάει πολύ χρόνο σε εκπληκτικές παραλίες ή αγκαλιάζοντας άγρια ζώα.

Ο 26χρονος πρίγκιπας Μάτιν όπως είναι γνωστότερος στο Instragram, είναι ο έκτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, χώρας στη νοτιοανατολική Ασία, στο νησί Βόρνεο που περιβάλλεται από τη Μαλαισία και Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Φανατικός των σπορ ο πρίγκιπας, είναι πρώην παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μπρουνέι AM Gunners, επαγγελματίας στο πόλο και δεινός δύτης με πιστοποίηση PADI. Μάλιστα, εκπροσώπησε τη χώρα του στους Αγώνες Πόλο Νοτιοανατολικής Ασίας που διεξήχθησαν φέτος στη Μαλαισία. Στον λογαριασμό του στο Instagram o γαλαζοαίματος εργένης συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του να αθλείται, να κάνει κολύμπι, κωπηλασία, πυγμαχία, ή και σκι.

 

Indian summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

 

And we’re back ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

 

Monkey business

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

 

Where did 26 go? Hah. Thank you all once again for the very kind birthday wishes. Much appreciated as always ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateen (@tmski) στις

Με πληροφορίες από την Elite Daily

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ