O δικός μας ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Νο3 στον κόσμο - «Ζω ένα όνειρο» (βιντεο)

«Αν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση»

Αήττητος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rogers Cup του Τορόντο.«Αν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση»,δήλωσε ο Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά την επική νίκη, με ανατροπή, επί του Γερμανού Ζβέρεφ.

Ενα 24ωρο μετά την απίστευτη νίκη του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτή τη φορά ο 20χρονος τενίστας απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε το πρώτο σετ, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 3-6, 7-6(11), 6-4 τον Γερμανό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Κέβιν Αντερσον, ο Νοτιοαφρικανός που βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Μιλώντας μετά τη νέα επιτυχία του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι ζει ένα όνειρο τα τελευταία 24ωρα.

«Κυριολεκτικά, ζω ένα όνειρο. Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα, στο Τορόντο. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου», είπε ο 20χρονος τενίστας. «Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον», συμπλήρωσε.

Οταν τον ρώτησαν για την ανατροπή που πέτυχε στο δεύτερο σετ, κόντρα στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, απάντησε:

«Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα. Απλά έγινε. Έκανα τα πράγματα που έπρεπε και έπαιξα με τον σωστό τρόπο εκείνη τη στιγμή και κατάφερα να κάνω το break και να μείνω στον αγώνα. Είχε να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με τις σωστές επιλογές σε εκείνο το συγκεκριμένο γκέιμ».

Μιλώντας για τον επόμενο αντίπαλό του, χαρακτήρισε τον Κέβιν Αντερσον πολύ επικίνδυνο παίκτη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ