Όλο το «Aviva Centre» τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Στέφανο Τσιτσιπά (Βίντεο)

Πολύ όμορφη στιγμή.

Συνήθως μας ξενυχτούν οι ομάδες ποδοσφαίρου ή έστω του μπάσκετ, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έκανε όμως να ξενυχτήσουμε για έναν αγώνα τένις και μάλιστα να μάθουμε τους κανόνες και κάποιες από τις τεχνικές.

Δεν είναι και λίγο στα 20 σου να παίρνεις τη δεύτερη θέση και να παίρνεις το σεβασμό από τον Ράφαελ Ναδάλ!

Την ώρα της απονομής του κυπέλλου για τον φιναλίστ παίκτη του τένις είδαμε μια πολύ όμορφη σκηνή. Όλο το «Aviva Centre» στο Τορόντο τραγούδησε το «Happy Birthday» και έκανε τον Στέφανο να πάρει τόση χαρά, όση έδωσε σε όλους τους Έλληνες με τις επιδόσεις του και τη μεγάλη διάκριση!

«Σας ευχαριστώ. Είναι η καλύτερη εβδομάδα της ζώης μου, Η στήριξη που εισέπραξα εδώ ήταν πρωτόγνωρη και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου», είπε ο Τσιτσιπάς και συμπλήρωσε με τον κόσμο να φωνάζει «εμείς σε ευχαριστούμε Στέφανε»:

«Αυτό το κύπελλο σημαίνει πολλά για μένα. Είναι ο πρώτος μου τελικός σε ένα μαστερς, ευχαριστώ αυτούς που με βοήθησαν, τους διοαργνωτές και φυσικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ράφα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους χορηγούς μου, την ομάδα μου και την σχολή Μουράτογλου για τη βοήθεια που μου προσφέρουν. Ραντεβού σε δύο χρόνια. Ευχαριστώ Τορόντο».

Κι όταν ήρθε η ώρα της απονομής στον νικητή, ο Στέφανος άκουσε ίσως τα πιο όμορφα λόγια που θα μπορούσε να ακούσει μετά από μια ήττα και πήρε ένα ανεκτίμητο δώρο γενεθλίων.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Στέφανο γι' αυτή τη φανταστική εβδομάδα που είχε. Θέλω να σου πω να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι και όλο το μέλλον είναι μπροστά σου», είπε ο Ισπανός με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ