Στα κόκκινα ο Γκιγιέρμε - Ακολουθεί ο Χασάν

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Γκιγιέρμε από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/8).

Την απόκτηση του Γκιγιέρμε ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω Τουίτερ.

Ο 27χρονος χαφ έφτασε την Πέμπτη (16/8) στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, το οποίο έχει ορίζοντα τριετίας.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/8) την προσθήκη του Γκιλιέρμε στο ρόστερ της ομάδας, με τον παίκτη να έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της Λα Κορούνια και να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, με σκοπό να προλάβει τις αναμετρήσεις με την Μπέρνλι για τα playoffs του Europa League.

O Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου, ενώ μπορεί να παίξει και 8αρι. Είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και έχει παίξει επίσης στις Ουντινέζε, Κορίνθιας και Πορτουγκέσα!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Αχμέτ Χασάν, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Εν συνεχεία αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Αίγυπτιος φορ θα μετακομίσει από την Μπράγκα στο λιμάνι του Πειραιά και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον δηλώσει στην λίστα με τους παίκτες για τα ματς με την Μπέρνλι.

Ο 25χρονος φορ, ο οποίος από το 2015 παίζει στη Μπράγκα, θα γίνει όπως όλα δείχνουν παίκτης του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Με ύψος 1.91, ο διεθνής στράικερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από Γκερέρο και Ανσαριφάρντ και ο Πέδρο Μαρτίνς που συνεργάστηκε μαζί του στην Πορτογαλία, εκτιμούσε όλο αυτό το διάστημα πως η απόκτηση του "Κούκα" είναι αναγκαία.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει περάσει παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής της Ρίο Άβε και της Αλ Αχλί της πατρίδας του, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2015. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 41 γκολ σε 123 ματς, ενώ στο Europa League έχει παίξει σε 31 ματς με απολογισμό έξι τέρματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ