Ξεκινούν οι ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων - Απόψε ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα

Μπενφικά - ΠΑΟΚ απόψε στις 10 μμ!

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ, όπου σήμερα έχει ραντεβού με την ιστορία, καθότι δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σύγχονης, ποδοσφαιρικής του «καριέρας».

Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται στην Πορτογαλική πρωτεύουσα και αντιμετωπίζουν την Μπενφίκα στο στάδιο Ντα Λουζ (22:00, CosmoteSport 1), για την φάση των Play Off του Champions League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές στην ομάδα του εκτός από την αναγκαστική με τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Για τη θέση του Μαροκινού ερίζουν Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά που έχουν προβάδισμα τελικά έναντι του Αμρ Ουάρντα.

Για τις υπόλοιπες δέκα θέσεις οι επιλογές είναι ξεκάθαρες. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, οι Μάτος και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας και ο Βαρέλα με τον Κρέσπο τα δύο στόπερ. Ο Κάνιας με το Μαουρίτσιο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Πέλκας στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Οι 21 της αποστολής τους οποίους επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ