«Bohemian Suites»: Νέο σαγηνευτικό ξενοδοχείο σε ιστορικό κτήριο του 19ου αιώνα - Η «καρδιά» της πόλης έγινε boho chic για απαιτητικούς ταξιδιώτες (Φωτό)

Με ανέσεις κι υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα στη βουή του κόσμου, εκεί που όλοι τρέχουν να προλάβουν τις υποχρεώσεις, εκεί που οι ρυθμοί είναι ασταμάτητοι, έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που θα αναζητήσεις μία όαση πολυτέλειας, ένα μέρος που να σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι εκτός πόλης, που να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις το άγχος της καθημερινότητας.

Είτε είναι κανείς ταξιδιώτης της Αθήνας, είτε είναι ξένος τουρίστας ή Έλληνας ή ακόμη και για μία business συνάντηση το Bohemian Suites Athens είναι το ξενοδοχείο που προσφέρει τις απαραίτητες ανέσεις και μία υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας με boho αισθητική.

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται σε ένα ιστορικό κτίριο των αρχών του 19ου αιώνα, με ψηλά ταβάνια και ξύλινα δάπεδα. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο από την αρχιτέκτονα Ισμήνη Κάραλη, ενώ διαθέτει και έναν φιλήσυχο εσωτερικό κήπο.

Με άμεση προσβασιμότητα στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, απέχει μόλις 600μ από την πλατεία Δεξαμενής, περίπου 650μ από την πλατεία Κολωνακίου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην πλατεία Συντάγματος. Προσεγγίσιμα πολύ εύκολα είναι και δημοφιλή αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Ζάππειο και ο Εθνικός Κήπος.

 

Οι πολυτελείς σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή και θέα στον κήπο. Όλα τα δωμάτια στο Bohemian Suites Athens διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Τα πρωινά της άνοιξης και του καλοκαιριού σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ, ενώ φθινόπωρο και χειμώνα στο δωμάτιο των επισκεπτών.

     

Bohemian Suites Athens, Καπλανών 3 -3Α, Κολωνάκι – Τηλ. 210-3645101

Περισσότερες πληροφορίες στο bohemiansuites.com, το Facebook και το Instagram.

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο madeingreece.news στις 21 Αυγούστου 2018.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ