Οι ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Λίγες συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες οι ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής (05/08), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Λίγες συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες οι ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής (05/08), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

*Πρώτη στη "μάχη" ρίχνεται η Κωνσταντίνα Κεφάλα, η οποία συμμετέχει στον Μαραθώνιο γυναικών στις 13:00.

*Επόμενη συμμετοχή για τα ελληνικά χρώματα στην ιστιοπλοϊα. Η Αγγελική Σκαρλάτου μετέχει στην 9η και 10η ιστιοδρομία στα RS-X γυναικών στις 14:00, ενώ την ίδια ώρα οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης θα μετάσχουν στις κούρσες 12 και 13 της κλάσης 49er. Στις 16:00 ξεκινά την προσπάθειά του ο Βύρωνας Κοκκαλάνης ο οποίος μετέχει στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες (9η και 10) στα RS-X ανδρών και διεκδικεί την πρόκριση στη 10άδα που θα αγωνιστεί την Τρίτη στον αγώνα μεταλλίων (medal race).

*Αυλαία για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, με τις Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη να αγωνίζονται στις 17:00 στο τεχνικό πρόγραμμα του προκριματικού στο ντουέτο. Συνολικά μετέχουν 24 ζευγάρια και η 12άδα του τελικού θα προκύψει από τον συνυπολογισμό του τεχνικού με το ελεύθερο πρόγραμμα (το οποίο διεξάγεται τη Δευτέρα).

*Τέλος, το βράδυ στις 21:05 στα προκριματικά του ύψους συμμετέχει ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό του αγωνίσματος όπου θα βρεθούν 12 άλτες, από το σύνολο 35 που παίρνουν μέρος.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ