Για το έγκλημα στου Φιλοπάππου: Να πώς βρήκαμε τελικά τους Πακιστανούς λίγο πριν εξαφανιστούν τα ίχνη τους (Βίντεο)

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Δύο σημεία-κλειδιά βοήθησαν στη σύλληψη των τριών δραστών για το έγκλημα στον λόφο του Φιλοπάππου.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, στην ΕΡΤ, στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δύο Πακιστανών και του ενός Ιρακινούς βοήθησε η αλυσίδα του θύματος, αλλά κι η ταυτοποίηση των προσώπων από τη φίλη του 25χρονου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε στην ΕΡΤ: «Βρέθηκε στο σημείο η αλυσίδα από τον λαιμό του άτυχου 25χρονου Νίκου Μουστακά. Υπήρχαν βάσεις δεδομένων και η μαρτυρία της 23χρονης, που τις πρώτες στιγμές ήταν λίγο συγκεχυμένα επειδή βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Τα πρώτα 24ωρα που είναι ιδιαίτερα κρίσιμα δεν μπορούσε να βοηθήσει. Η ουσιαστική αναγνώριση έγινε την Πέμπτη το βράδυ, όταν είχαμε ήδη συλλάβει τους δύο στα σύνορα, ένα βήμα ακριβώς πριν φύγουν από τη χώρα. Λόγω του σημείου που έγινε το περιστατικό, σιγά σιγά δείξαμε κάποιες φωτογραφίες στην κοπέλα, αποκλείσαμε κάποια άτομα, οι πληροφορίες βέβαια για τη φυγή δύο ατόμων προς τη Θήβα αρχικά και στη συνέχεια προς τα σύνορα της χώρας, όπως αντιλαμβάνεστε οι έρευνές μας επικεντρώθηκαν προς συγκεκριμένα άτομα».

Πρόκειται για σεσημασμένους δράστες ενώ ο ένας εκ των δύο Πακιστανών είχε συλληφθεί παλαιότερα κι είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται στο Α.Τ. Ομονοίας, τη στιγμή που είχε δηλώσει διεύθυνση μόνιμης κατοικίας!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ